هفت هزار تن خارک و رطب در خنج برداشت می شود

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان خنج گفت: سالانه در این شهرستان 20 هزار تن انواع خرما تولید می شود که حدود 7 هزار تن از آن به صورت خارک و رطب برداشت و روانه بازار مصرف داخلی و خارجی می شود.

به گزارش سینا پرس فارس به نقل از روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان خنج، علی علی پور بیان کرد: شهرستان خنج دارای 2 هزار و 700 هکتار نخیلات است که برداشت خارک و رطب از این نخلستان ها از اواخر مرداد ماه آغاز شده است.

این مقام مسئول عمده ترین ارقام خرمای تولیدی شهرستان خنج را زاهدی و خاصویی برشمرد و افزود: در سال های اخیر ارقام تجاری جدیدی از نخل مانند مجول به عرصه تولید این شهرستان وارد شده است که از نظر کمی و کیفی بسیار پُرمحصول و مرغوب هستند.

وی افزود: تنوع در ارقام تولیدی خرما به دلیل ویژگی های خاص هر رقم علاوه بر جلب سلیقه و ذائقه مصرف کنندگان به واسطه نوع کاربرد های متنوع همچون استفاده در صنایع غذایی مختلف از ارزش افزوده قابل توجهی برخوردار است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا