مسمومیت با سرب منجر به افزایش احتمال اقدامات مجرمانه می شود
نتایج یک مطالعه جدید نشان می دهد : قرار گرفتن در معرض سرب در دوران کودکی یا حتی در دوران جنینی ممکن است افراد را مستعد انجام رفتارهای مجرمانه در مراحل بعدی زندگی کند.
به گزارش سیناپرس، پژوهشگران دانشگاه جورج واشنگتن طی مطالعات اخیر خود کشف کردند: کودکانی که سطوح بالاتری از فلزات سمی مانند سرب در بدن خود داشتند، در بزرگسالی بیشتر درگیر فعالیت های مجرمانه می شوند. این موضوع همچنین برای کودکانی که هم در دوران بارداری مادرشان و هم در چند سال اول زندگی خود در معرض سرب قرار گرفته اند صدق می کند.
دکتر ماریا خوزه تالایرو اسکتینو از پژوهشگران این تیم مطالعاتی در رابطه با موضوع فوق می گوید: بدن کودکان مانند بزرگسالان سرب را جذب یا متابولیزه نمی کنند و به دلیل بسیار مستعد تأثیرات منفی قرار گرفتن در معرض سرب هستند. مطالعات ما ارتباط بین قرار گرفتن در معرض سرب و بروز رفتارهای بزهکارانه، ضد اجتماعی و مجرمانه را نشان می دهد.
گفتنی است ورود ذرات ناشی از رنگ های دارای سرب و گرد و غبار آلوده به این فلز از ساختمان های قدیمی، اصلی ترین دلیل برای قرار گرفتن در معرض سرب است.
یافته های محققان از ارزیابی ۱۷ مطالعه قبلی استخراج شده است که نشان می دهد قرار گرفتن در معرض سرب باعث ایجاد مشکلات قلبی، آسیب دیدن کلیه، اختلال در عملکرد سیستم ایمنی، مشکلات تولید مثل و اختلال در عملکرد عصبی رشدی در کودکان می شود.
تحقیقات گذشته همچنین ارتباط آماری بین قرار گرفتن در معرض سرب و رفتار مجرمانه را در سطح فردی و جمعیتی شناسایی کرده است. با این حال، نتایج این مطالعات در سطح فردی اغلب متناقض بوده است.
به گزارش سیناپرس، متا آنالیز جدید انجام شده از روشهای مختلفی برای اندازه گیری قرار گرفتن در معرض سرب از جمله تجزیه و تحلیل خون، استخوان ها یا دندان ها و اثرات قرار گرفتن در معرض این در مراحل مختلف زندگی از جمله در رحم، اوایل و اواخر کودکی و در دوران نوجوانی یا نوجوانی استفاده و تاثیرات هر یک را به طور مجزا بررسی کرد.
بر این اساس محققان پیشنهاد میکنند فردی که در رحم یا در اوایل کودکی در معرض سرب قرار میگیرد، ممکن است در بزرگسالی در معرض خطر بیشتری برای درگیر شدن در رفتارهای مجرمانه باشد. با این حال، آنها همچنین نیاز به داده های بیشتر در سطح فردی برای استحکام این ارتباط را تایید کردند.
شرح کامل این پژوهش در آخرین شماره مجله تخصصی PLOS Global Public Health منتشر شده و در اختیار محققان قرار دارد.
مترجم: فاطمه کردی
No tags for this post.