واحد علوم و تحقیقات، دانشگاهی پیشرو در توسعه علمی منابع طبیعی و کشاورزی
دکتر هادی کیادلیری افزود: در این راستا دانشگاه آزاد اسلامی و به خصوص واحد علوم و تحقیقات رسالت خود میداند که با توجه به بودجه، شرایط جغرافیایی و مرحلهای از توسعه که ایران در آن قرار دارد، تحقیقاتی را صورت دهد که علاوه بر کاربردی بودن بتواند در تزریق علم و ثروت در اجرا و پر کردن شکاف بین بخش تحقیقات و اجرا مفید و موثر باشد.
کیادلیری با بیان اینکه کشاورزی و منابع طبیعی دو مقوله مهم در کشور هستند که متأسفانه دچار چالشهای زیادی نظیر خشکسالی، تخریب و … هستند، ادامه داد: ایجاد ارتباط بین روستاییان، کشاورزان، دانشگاهها و مراکز علمی و تحقیقاتی و در نهایت راهاندازی شرکتهای دانشبنیان از دیگر اهداف ایجاد مرکز تحقیقات سربندان بوده است.
وی ادامه داد: مرکز تحقیقاتی سربندان در 10 هکتار مساحت ایجاد شده است که هفت هکتار آن اختصاص به کشت درختان میوه دارد، ساختمان این مرکز شامل 2 بلوک 10 هزار متری، 10 آزمایشگاه، 19 خوابگاه دانشجویی، کتابخانه، کلاسهای آموزشی و … است. از ویژگیهای مرکز تحقیقات میتوان به منطقهای که در آن ایجاد شده است، اشاره کرد که شامل 10 هزار هکتار درختان میوه و 5 هزار هکتار بخش زراعت است. این ویژگی خود موجب افزایش ارتباط و تعامل بین دانشگاه و کشاورزان و روستاییان منطقه خواهد شد.
به گزارش ایسنا، رییس دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی واحد علوم و تحقیقات خاطرنشان کرد: همچنین بحث آب و خاک، علوم دامی و میکروبیولوژی و راهاندازی شرکتهای دانشبنیان نظیر چوب پلاستیک که بحثی نوین در ایران است، نیز در فاز اول راهاندازی این مرکز تحقیقاتی مد نظر است.
No tags for this post.