راهکار ابتکاری کانادا برای کاهش مصرف دخانیات

کانادا با استفاده از یک روش ابتکاری جدید قرار است به اولین کشوری تبدیل شود که هشدارهای بهداشتی را مستقیماً روی هر نخ سیگار چاپ می کند. این پیام های قوی شامل عباراتی مانند زهر در هر کام و سیگار باعث ناتوانی جنسی می شود، است.

به گزارش سیناپرس، تقریبا در همه جای جهان پیام هایی مبتنی بر خطرات استعمال دخانیات روی بسته های سیگار منتشر می شود اما به نظر می رسد کانادا از این هم فراتر رفته و روی هر نخی سیگار پیامی منتشر می کند. این دستورات جدید بخشی از مقررات ظاهری، بسته ‌بندی و برچسب‌ گذاری محصولات دخانیات را تشکیل می ‌دهند و بخشی از تلاش ‌های دولت برای کمک به افراد برای ترک سیگار محسوب می شود.

طبق بیانیه اداره بهداشت کانادا، این ابتکار همچنین برای محافظت از جوانان و مصرف کنندگان در برابر اعتیاد به نیکوتین و کاهش بیشتر جذابیت دخانیات طراحی شده است.

کارشناسان معتقدند:بسیاری از پیام های منتشر شده روی بسته سیگارها دیده نمی شوند اما نوشت شعار روی کاغذ سیگار، نادیده گرفتن هشدارهای بهداشتی توسط مصرف کنندگان را عملاً غیرممکن می ‌کند. گفتنی است این سیاست جدید در راستای استراتژی کاهش مصرف دخانیات کانادا و دستیابی به کمتر از ۵ درصد مصرف دخانیات تا سال ۲۰۳۵ است.

وزارت بهداشت کانادا همچنین اعلام کرد: استعمال دخانیات باعث مرگ ۴۸ هزار کانادایی در هر سال می شود و به همین دلیل ما در حال انجام اقداماتی هستیم که به عنوان نخستین تجربه در جهان ، هر نخ سیگار را با پیام های هشدار سلامت برچسب گذاری می کنیم.

این گام جسورانه پیام ‌های هشدار دهنده سلامت را عملاً اجتناب ‌ناپذیر کرده و همراه با تصاویر گرافیکی به ‌روز شده نمایش داده شده روی بسته بندی، عواقب خطرناک مصرف سیگار را مشخص می ‌کند.

به گزارش سیناپرس،  وزیر بهداشت کانادا همچنین تاکید کرد: ما به انجام هر کاری که لازم باشد برای کمک به افراد بیشتری در کانادا برای ترک سیگار و کمک به جوانان برای داشتن زندگی سالم بدون تنباکو ادامه خواهیم داد.

گفتنی است کانادا برای اولین بار در سال ۲۰۰۰ الزامات هشدار تصویری را برای بسته بندی محصولات تنباکو به منظور افزایش آگاهی از خطرات سلامتی و اثرات مرتبط با مصرف دخانیات اجرا کرد. به گزارش سیناپرس، پیام ‌ها و تصاویر مرتبط با سلامت کنونی از سال ۲۰۱۱ اعمال شده ‌اند، در حالی که پیام‌ ها و تصاویر مربوط به بیشتر محصولات تنباکوی باقی ‌مانده از زمان معرفی آن‌ ها در سال ۲۰۰۰ بدون تغییر باقی مانده ‌اند.

به باور کارشناسان، این اقدامات جسورانه‌ که کانادا برای کاهش مصرف دخانیات در پیش گرفته است به کاهش جذابیت سیگار، به ویژه برای جوانان کمک می کند.

مترجم: فاطمه کردی

منبع: studyfinds

No tags for this post.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا