برگزاری ششمین کنفرانس بین المللی مدیریت فناوری در آذرماه امسال

 منوچهر منطقی افزود: این کنفراس بین المللی و ملی امسال با شعار یادگیری فناورانه و رقابت پذیری در عصر تعاملات بین المللی در مرکز همایش های بین المللی صدا و سیما برگزار خواهد شد.

وی ادامه داد: دوره های قبلی این کنفرانس با حضور مقامات عالی رتبه علمی و فناوری و با مشارکت بیش از 700 نفر از مدیران، کارشناسان و متخصصان مدیریت فناوری داخلی و بیش از 40 نفر از صاحبنظران خارجی برگزار شد و دستاوردهای قابل توجهی داشت.
به گفته منطقی، ارائه مقالات در دو بخش پوستر و شفاهی در قالب محورهای موضوعی، برگزاری پانل ها و نشست های تخصصی با مدیریت صنایع و تمرکز بر مسایل چالشی و روز کشور و همچنین برگزاری کارگاه های تخصصی به صورت عرضه محور و تقاضا محور از دیگر برنامه های این کنفرانس است.
وی بیان کرد: این کنفرانس بین المللی هر ساله با همکاری وزارتخانه ها، نهادها و سازمان های معتبر ملی و بین المللی در این حوزه و جمع زیادی از متخصصان بین المللی توسط انجمن مدیریت فناوری ایران با هدف ارتقای سطح مدیریت فناوری در کشور برگزار می شود.
دبیر ستاد توسعه فناوری و صنایع دانش بنیان هوایی و هوانوردی معاونت علمی در خصوص آخرین مهلت ارسال مقالات به کنفرانس بین المللی مدیریت فناوری، گفت: 15 شهریور ماه جاری آخرین مهلت ارسال مقالات به کنفرانس بین المللی مدیریت فناوری است و علاقمندان برای کسب اطلاعات بیشتر می توانند به سایت conference.iramot.ir مراجعه کنند.
وی یادآور شد: با تصویب کمیته علمی کنفرانس، مدیران و صاحبان کسب و کارهای نوآور و فناوری محور می توانند تجارب علمی خود را به کنفرانس بین المللی و مدیریت فناوری ارسال کنند تا بستری برای تبادل دانش و تجارب بین بنگاه ها و ارتقای فرهنگ مستندسازی تجارب مدیریتی فراهم شود.
منطقی با اشاره به محورهای ویژه این کنفرانس گفت: یادگیری فناورانه و رقابت پذیر در بستر تحولات کلان ملی، منطقه ای و بین المللی، توسعه فناوری، تولید و عرضه محصولات و خدمات فناورانه با جهت گیری صادراتی، ظرفیت جذب و یادگیری فناورانه بنگاه های ایرانی و فرصت ها و تهدیدهای تعاملات بین المللی و راهبری هوشمندانه فعالیت های دانش بنیان با استفاده از تجارب گذشته و مبتنی بر شرایط جدید کشور محورهای ویژه کنفرانس بین المللی و دهمین کنفرانس ملی مدیریت فناوری است.
وی بیان کرد: محورهای تخصصی این کنفرانس نیز شامل مدیریت راهبری فناوری، مدیریت همکاری های راهبردی و انتقال فناورانه، مدیریت مالکیت فکری، مدیریت پژوهش و توسعه، مدیریت نوآوری و توسعه محصولات جدید، مدیریت نوآوری خدماتی، مدیریت دانش در خدمت توسعه فناوری و نوآوری باز و شبکه های نوآوری می شود.
منطقی افزود: همچنین تجاری سازی دانش و فناوری، کارآفرینی فناورانه، نهادهای تسهیل گر نوآوری، تامین مالی نوآوری و توسعه فناوری، آینده پژوهی و آینده نگاری، ارزیابی فناوری، هوشمندی فناوری، سیاستگذاری و فناوری و نوآوری، نظام نوآوری ملی، بخشی و فناورانه، آثار اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی فناوری و نقش آن در توسعه پایدار، آموزش در حوزه مدیریت فناوری و نوآوری، پژوهش در حوزه مدیریت فناوری و نوآوری و دیپلماسی فناوری از دیگر محورهای تخصصی این کنفرانس است.

No tags for this post.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا