گسترش زبان فارسی، یکی از رسالتهای مهم دانشگاه علامه
رئیس دانشگاه علامه طباطبایی با بیان اینکه این دانشگاه تنها دانشگاه تخصصی علوم انسانی دولتی است،گفت: دانشگاه علامه یکی از رسالتهای خود را گسترش زبان فارسی میداند چرا که یادگیری یک زبان فقط به معنای تکلم نیست و زبان یک نظام معنایی است و گسترش زبان فارسی به معنای گسترش نظامهای معنایی است که در حال حاضر در جمهوری اسلامی ایران در جریان است.
دکتر حسین سلیمی رئیس دانشگاه علامه طباطبایی در جریان بازدید دکتر غلامعلی حدادعادل رئیس بنیاد سعدی از کلاسهای زبانآموزی هشتاد و سومین دوره دانش افزایی زبان و ادبیات فارسی که در دانشگاه علامه طباطبایی در حال برگزاری است، در سخنانی برگزاری این دوره را در دانشگاه علامه مثبت ارزیابی کرد و گفت: این دانشگاه ازسه سال قبل فعالیت های بینالملی خودرا گسترش داده ویکی از محورهای فعالیت های بینالمللی این دانشگاه گسترش زبان فارسی است.
وی افزود: برگزاری چنین دورههایی در شناساندن دانشگاه علامه در سطح بین الملل اثر مثبت دارد ورتبه دانشگاه درصورت افزایش تعداد دانشجویان خارجی ، در رنکینگهای رسمی و بینالمللی ارتقا مییابد.
رئیس دانشگاه علامه با بیان اینکه در طول برگزاری این دوره ساختمان دانشکده مدیریت به طور کامل در اختیار زبانآموزان قرار دارد گفت: پس از اتمام این دوره در صورت رضایت بنیاد سعدی از عملکرد دانشگاه علامه ممکن است در دورههای بعدنیز این دانشگاه میزبان این دورهها شود.
همچنین دکتر غلامعلی حداد عادل، رئیس بنیاد سعدی از عملکرد دانشگاه علامه برای برگزاری این دوره ابراز رضایت کرد و با اشاره به تفاهمنامه ای که مدتی قبل بین دانشگاه علامه و بنیاد سعدی امضا شده گفت: در صورت توافق دانشگاه علامه ممکن است دوره های بعدی نیز در این دانشگاه برگزار شود.
به گزارش ایسنا، از جمله اهداف این دوره ها اتقویت دانش زبانی ، تقویت مهارتهای شنیداری، گفتاری، خواندن، نوشتن و توسعه توان ارتباطی فارسیآموزان خارجی است و عمده شرکتکنندگان این دورهها دانشجویان مقاطع مختلفی در رشته هایی همچون شرق شناسی آسیاشناسی، زبان و ادبیات فارسی از از کشورهای مختلفی از جمله فرانسه، بلاروس، انگلستان، هند، پاکستان، افغانستان و … هستند.
No tags for this post.