درمان جدید ویروس کرونا با آنتی بادی
یک تیم تحقیقاتی به رهبری محققان دانشگاه کرنل، آنتی بادی جدیدی را شناسایی کرده اند که به نظر می رسد عفونت ناشی از امیکرون و سایر گونه های ویروس SARS-CoV-2 را مسدود می کند. این یافته ها می توانند به تولید واکسن های قوی تر و درمان های جدید مبتنی بر آنتی بادی منجر شوند.
به گزارش سیناپرس، محققان توضیح داده اند: ما آنتی بادی های مشتق شده از نمونه های خون بیماران، در برابر نسخه های متوالی ویروس SARS-CoV-2، را مورد بررسی قرار دادیم. تجزیه و تحلیل های ما نشان داده اند، یکی از این پروتئین ها به نام S728-1157 در خنثی کردن گونه های مختلف ویروس از جمله امیکرون بسیار مؤثر بوده است.
دانشمندان ادامه دادند: این یافته ها می توانند به ما کمک کنند تا از رشد موارد کووید-19 یا بروز یک همه گیری دیگر جلوگیری کنیم.
ویروس SARS-CoV-2 که عامل بیماری کووید-19 است، با تکثیر در سلول های افراد آلوده، جهش های جدیدی پیدا می کند که برخی از آنها توانایی بالایی برای فرار از واکسن ها و درمان های مبتنی بر آنتی بادی دارند. امیکرون، یکی از جدیدترین گونه های این ویروس است که حالا دیگر به مهم ترین و شایع ترین سویه ویروس کرونا در بسیاری از کشورهای جهان تبدیل شده است.
سیستم ایمنی، برای مبارزه با ویروس، پروتئین هایی به نام آنتی بادی تولید می کند که بر روی بخش های خاصی از ویروس قرار می گیرند و توانایی آن برای آلوده کردن یک سلول را مسدود می کنند.
پژوهشگران در تحقیقات خود دریافته اند که یک آنتی بادی به نام S728-1157 از توانایی بالایی برای از بین بردن ویروس اصلی و گونه های دلتا یا اومیکرون برخوردار است.
این نتایج، نشان داده اند:S728-1157 می تواند به توسعه درمان های مبتنی بر آنتی بادی جدید، برای مبارزه با ویروس کرونا، کمک کند.
به گزارش سیناپرس، یافته های تحقیقاتی این مطالعه در مجله Journal of Clinical Investigation منتشر شده اند.
مترجم: سنا دلفیه
No tags for this post.