فهرست کدرشته‌های دانشگاه علم و فرهنگ اعلام شد

 شرایط تحصیل در دانشگاه علم و فرهنگ تابع شرایط و ضوابط خاص بوده و تلاش شده مقررات و ضوابط آموزشی با بالاترین کیفیت و کمیت اجرا شود. این دانشگاه در سال 1394 برابر نظام ارزیابی ISC رتبه یک را در بین دانشگاه‌ها و موسسات غیرانتفاعی و رتبه 52 در بین دانشگاه‌های دولتی و غیردولتی جامع کشور کسب نموده است. براساس هماهنگی و تفاهمنامه‌های منعقده و در دست ادام با تعدادی از دانشگاه‌های معتبر خارجی نظیر WARWIK و NOTTINGHAM انگلستان، UPM و USM مالزی و MONASH استرالیا دانشجویان در صورت احراز شرایط علمی و پژوهشی لازم و تایید اساتید راهنما و تصویب گروه‌های آموزشی امکان گذراندن بخشی از تحصیل خود را در این دانشگاه‌ها خواهند داشت.

تسهیلات مالی دانشگاه علم و فرهنگ برای دانشجویان

براساس این گزارش، از کلیه دانشجویان قبل از ثبت‌نام قطعی در دانشگاه امتحان تعیین سطح زبان انگلیسی به عمل می‌آید. داوطلبان ممتاز آزمون سراسری سهمیه منطقه یک در گروه آموزشی هنر با رتبه‌ای کمتر از 50 و در سایر گروه‌های آموزشی دارای رتبه کمتر 300 که دانشگاه علم و فرهنگ را انتخاب نمایند از مزیت تحصیل رایگان و همچنین داوطلبان گروه آموزشی هنر دارای رتبه 51 تا 200 و در سایر گروه‌های آموزشی با رتبه 300 تا 700 از 50 درصد تخفیف شهریه ثابت در طول مدت تحصیل بهره‌مند می‌شوند.

همچنین براساس مصوبه هیات امنای دانشگاه، به دانشجویان ممتاز و رتبه اول تا سوم در هر نیم سال تحصیلی تخفیف در شهریه تعلق خواهد گرفت. دانشجویان این دانشگاه از مزایای وام شهریه صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم و نیز از تسهیلات صندوق قرض‌الحسنه دانشجویان ایران (وام ازدواج، وام‌های عادی، ضروری و اضطراری) در صورت تخصیص اعتبار برخوردار خواهند شد. با تعدادی از بانک‌ها جهت اخذ تسهیلات شهریه با شرایط خاص مذاکره شده و امکان بهره‌مندی از وام شهریه برای دانشجویان فراهم است.

به دانشجویانی که در مسابقات علمی و فرهنگی و یا ورزشی دانشگاه‌ها و موسسات آموزشی عالی مقام‌های اول تا سوم را کسب نمایند تخفیف در شهریه برابر ضوابط و مقررات تعلق خواهد گرفت و دانشجویان این دانشگاه به تناسب رشته تحصیلی، علاقه و توانمندی در طول تحصیل با پژوهشکده‌ها، پژوهشگاه‌ها و مراکز علمی جهاد دانشگاهی مرتبط بوده و پس از فراغت از تحصیل جهت همکاری با مراکز یادشده از اولویت برخوردار خواهد بود.

'گفتنی است این دانشگاه هیچ‌گونه تعهدی در قبال تامین خوابگاه ندارد اما تلاش خود را جهت اسکان دانشجویان در خوابگاه‌های خصوصی معتبر و مورد تایید خواهد داشت.

فهرست رشته‌های با آزمون دانشگاه علم و فرهنگ

کدرشته‌های باآزمون دانشگاه علم و فرهنگ در گروه آزمایشی علوم ریاضی شامل آمار و سنجش آموزشی، آمار و کاربردها، معماری داخلی، مهندسی ایمنی، مهندسی برق، مهندسی صنایع، مهندسی عمران، مهندسی کامپیوتر، مهندسی معماری، مهندسی مکانیک، با ظرفیت پذیرش 60 نفر در نیمسال نخست تحصیلی و رشته‌های حسابداری، روانشناسی، مدیریت بازرگانی، میدریت جهانگردی، مدیریت صنعتی و مدیریت فرهنگی هنری با ظرفیت پذیرش 6 نفر در نیمسال نخست تحصیلی می‌شود.

براساس این گزارش، کدرشته‌های با آزمون دانشگاه علم و فرهنگ در گروه آزمایشی علوم انسانی، حقوق با ظرفیت پذیرش 60 نفر و کدرشته محل‌های حسابداری، روان‌شناسی، مدیریت بازرگانی، مدیریت جهانگردی، مدیریت صنعتی و مدیریت فرهنگی‌هنری با ظرفیت پذیرش 36 نفر برای هر کدرشته است و کدرشته‌های با آزمون این دانشگاه در گروه آزمایشی علوم تجربی شامل حسابداری، روانشناسی، مدیریت بازرگانی، مدیریت جهانگردی، مدیریت صنعتی و مدیریت فرهنگی و هنری با ظرفیت پذیرش 18 نفر برای هر کدرشته محل در نیمسال نخست تحصیلی است.

کدرشته‌محل‌های با آزمون گروه آزمایشی هنر در دانشگاه علم و فرهنگ شامل ارتباط تصویری، طراحی پارچه، طراحی لباس، نقاشی و هنر اسلامی با ظرفیت پذیرش 60 نفر برای هر کدرشته‌محل در نیمسال نخست تحصیلی می‌شود.

* علاقه مندان به انتخاب رشته های این دانشگاه میتوانند با مطالعه شرايط و ضوابط اختصاصي و فهرست كد رشته هاي دانشگاه علم و فرهنگ،در مقطع کارشناسی دراین دانشگاه ثبت نام کنند.

No tags for this post.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا