سال آینده ۱۵ مرکز علمی کاربردی در کشور دانشجوی بین المللی پذیرش میکنند
مشاور رئیس و مدیرکل دفتر همکاری های علمی بین المللی دانشگاه جامع علمی کاربردی گفت: در سال آینده 15 مرکز آموزش علمی کاربردی در کشور دانشجوی بین المللی پذیرش می کنند.
دکتر محمدحسین موسی زاده مشاور رئیس و مدیرکل دفتر همکاری های علمی بین المللی دانشگاه علمی کاربردی در دیدار با مدیرعامل صنایع چوب و کاغذ مازندران به بیان اهداف دانشگاه در حوزه بین الملل پرداخت و گفت: دانشگاه جامع علمی کاربردی طی دو سال گذشته به طور جدی وارد عرصه پذیرش دانشجوی بین المللی شده است و در سال آتی 15 مرکز آموزش علمی کاربردی در کشور دانشجوی بین المللی پذیرش می کنند.
دکتر موسی زاده در دیدار با دکتر نیک نژاد مدیرعامل صنایع چوب و کاغذ مازندران با اشاره به اینکه استان مازندران از ظرفیت های بسیار خوب آموزشی برخوردار است، افزود: نگاه دانشگاه معطوف به راهکارهای عملی است تا امکان استفاده از بسترهای موجود برای جذب و پذیرش دانشجویان بین المللی و تبادلات علمی و تکنولوژی فراهم شود.
همچنین در این دیدار مدیرعامل شرکت صنایع چوب و کاغذ مازندران نیز به معرفی شرکت صنایع چوب و کاغذ مازندران پرداخت و آن را یکی ظرفیت های خوب شمال کشور برشمرد و گفت: این شرکت از حیث تکنولوژی جزو 5 کشور برتر کاغذسازی در دنیاست و از فضا و امکانات مناسبی در سطح بین المللی برخوردار است.
وی بیان کرد: برای سال آتی در زنجیره سلولزی در شرکت صنایع چوب و کاغذ به عنوان یک صنعت پایین دستی کامل می شود. در بحث انتقال دانش فنی و تجارب بدست آمده، کسب دانش فنی جدید و بروز و جذب دانشجوی بین المللی آمادگی همکاری کامل با دانشگاه جامع علمی کاربردی را داریم.
در ادامه این دیدار دکتر رضا لحمیان سرپرست دانشگاه جامع علمی کاربردی استان مازندران خاطرنشان کرد: مرکز آموزش علمی کاربردی صنایع چوب و کاغذ مازندران یکی از مراکز خوب استان مازندران است که از ظرفیت های توسعه ای برخوردار است.
وی افزود: با توجه به ظرفیت، امکانات و حمایت های مدیرعامل و اعضای هیات مدیره مرکز آموزش علمی کاربردی صنایع چوب و کاغذ مازندران می تواند در برگزاری دوره های آموزشی مقطع دار و کوتاه مدت بین المللی نقش ویژه ای داشته باشد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استان مازندران، مشاور رئیس و مدیرکل دفتر همکاری های علمی بین المللی دانشگاه جامع علمی کاربردی در ادامه سفر خود به استان مازندران از مراکز آموزش علمی کاربردی سرای کیفیت اندیشان نوآور بابل، فولادین ذوب آمل و مرکز نوآوری لاوین بازدید کرد.
لازم به ذکر است در این بازدید با توجه به سابقه مرکز آموزش علمی کاربردی سرای کیفیت اندیشان نوآور بابل در برگزاری مسابقات کشتی، راهکارهای برگزاری دوره های بین المللی به خصوص در رشته های ورزشی مورد بحث و بررسی قرار گرفت.