کمیسیون های تخصصی شورای عالی عتف، آینه اولویت های تحقیقاتی کشور

به گزارش دبیرخانه شورای علوم، تحقیقات و فناوری، مصطفی کاظمی در نشست هم اندیشی سیاست ها و اولویت های تحقیقاتی بخش کشاورزی، آب و منابع طبیعی با اشاره به تکلیف قانونی شورای عالی عتف در زمینه تدوین سیاست ها و اولویت های علم و فناوری کشور گفت: در راستای تدوین اولویت ها و سیاست های علم و فناوری، سیاست دبیرخانه برپایه آن است که کمیسیون های تخصصی شورای عالی عتف خود اولویت های بخش های مربوطه را استخراج کنند. 
وی در این نشست که در محل مرکز همایش های کتابخانه ملی ایران و با حضور جمعی از نخبگان، اساتید، مدیران و کارشناسان حوزه کشاورزی، آب و منابع طبیعی برگزار شد، ادامه داد: این کمیسیون های تخصصی، آینه اولویت های تحقیقاتی کشور هستند.
کاظمی با اشاره به همزمانی تدوین این اولویت ها برای دوره پنج ساله با تصویب برنامه ششم توسعه، گفت: امسال با توجه به این که قانون برنامه ششم توسعه هنوز نهایی نشده است، کمیسیون ها می توانند اولویت های تحقیقاتی خود را در راستای برنامه ششم توسعه تدوین کنند تا اهداف برنامه ششم توسعه نیز در بخش علم و فناوری با انسجام بیشتری دنبال شود.
دبیر کمیسیون تخصصی کشاورزی، آب و منابع طبیعی شورای عالی عتف و رئیس امور پژوهشی و فناوری سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور نیز در این نشست در گزارشی به ارائه توضیحاتی در مورد تکالیف شورای عالی عتف، اعضای کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی، وظایف کمیسیون در راستای شرح تفصیلی شورای عالی عتف پرداخت. 
دکتر بهزاد قره یاضی، همچنین شاخص های بخش کشاورزی، آب و منابع طبیعی را در بحث اولویت گذاری و تعیین سیاست ها برشمرد.
وی با معرفی کارگروه های شش گانه مدیریت آب، تغییر اقلیم، امنیت غذایی، تنوع زیستی و ذخایر زنتیکی، منابع طبیعی آب و خاک و مدیریت اقتصادی و اجتماعی از حاضران خواست بنا بر تخصص و علاقمندی خود یکی از کارگاه ها را انتخاب کرده و با مشارکت در بحث های آن کارگاه در روند تدوین سیاست های و اولویت های حوزه راهبردی خود تاثیرگذار باشند.
دکتر سید فرهنگ فصیحی، دبیر کمیسیون هماهنگی شورای عالی عتف نیز در ادامه این نشست توضیحاتی درخصوص ضرورت آشنایی نخبگان حاضر با روش شناسی پیشنهادی دبیرخانه شورای عالی عتف و کمیسیون هماهنگی این شورای عالی ارائه کرد.
وی گفت: نشست امروز در واقع کارگاهی عملی خواهد بود و خروجی های هر یک از کارگاه ها، مستقیما در روند تدوین اولویت ها و سیاست های علم و فناوری در بخش کشاورزی، آب و منابع طبیعی تاثیرگذار خواهند بود.
در این نشست همچنین در شش کارگاه، چالش ها و موضوعات بخش های مختلف حوزه راهبردی کشاورزی، آب و منابع طبیعی در راستای تدوین اولویت ها به بحث گذاشته شد.

No tags for this post.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا