دسترسی 80 درصد خانوارها به پهنای باند بالا در برنامه ششم توسعه

کاظم جلالی امروز شنبه در همایش فرصت های سرمایه گذاری و کسب و کار فناوری اطلاعات و ارتباطات ایران در محل اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران افزود: فناوری اطلاعات و ارتباطات در سیاست های کلی ابلاغی رهبر معظم انقلاب در خصوص برنامه ششم توسعه نمود قابل توجهی یافته است.
وی اظهار داشت: سیاست های کلی برنامه ششم توسعه در چارچوب سند چشم انداز 20 ساله است و مبنای تصویب قانون برنامه ششم توسعه کشور در سال 1395خواهد بود.
جلالی گفت: هفت سیاست از 80 سیاست کلی برنامه ششم توسعه به امور فناوری اطلاعات و ارتباطات (فاوا) مربوط است.
وی ادامه داد: فناوری اطلاعات و ارتباطات یکی از پیشران های توسعه بخش های مختلف اقتصادی و اجتماعی محسوب می شود و در افزایش کیفیت زندگی و بهبود رفاه عمومی جامعه تاثیر به سزایی دارد؛ کارآفرینی، اشتغال، درآمدزایی، رسانه سازی، کاهش هزینه ها، چابک سازی دولت ها و مدیریت زمان به عنوان اثرات مهم این فناوری است.
رییس مرکز پژوهش های مجلس شورای اسلامی افزود: هم اکنون حدود 77 میلیون مشترک تلفن همراه در ایران وجود دارد و ضریب نفوذ به 96 درصد افزایش پیدا کرده است. در حال حاضر 34 میلیون مشترک اینترنت وجود دارد و ظرفیت شبکه انتقال داخلی کشور امروز به چهار هزار و 100 گیگابیت بر ثانیه؛ همچنین پهنای باند اینترنت بین الملل حدود 307 گیگا بر ثانیه است و بیش از 18 هزار روستا در کشور به اینترنت متصل شده اند.
جلالی گفت: امروزه ارزش بازار جهانی فناوری اطلاعات و ارتباطات 350 میلیارد یورو است که سهم ایران فعلا تنها 400 هزار میلیارد ریال است؛ با توجه به اینکه ایران یک درصد جمعیت جهان را دارد می توانیم یک درصد از سهم کل بازار را داشته باشیم؛ بنابر این باید تلاش کنیم این سهم را به 3.5 میلیارد یورو افزایش دهیم.
به گزارش ایرنا، وی افزود: مجلس در سال 1392 قانونی تصویب کرد که به دولت اجازه می دهد 100 درصد مبالغ حق الامتیاز، حق السهم دولت و جریمه های قانونی از خدمات پستی، مخابراتی و فناوری اطلاعات در بودجه های سالیانه به توسعه امور خدمات زیربنایی ارتباطات و فناوری اطلاعات تخصیص پیدا کند؛ این قانون فرصت های خوبی را برای سرمایه گذاری در توسعه بخش فناوری اطلاعات و ارتباطات فراهم کرده است.

No tags for this post.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا