درمانی پایدار برای نوعی سرطان خون جان سخت
به گزارش سیناپرس؛ پزشکان استرالیایی در یک جهش جدید علمی موفق به یافتن درمانی پایدار برای نوعی سرطان خون سخت جان شده اند که می تواند جان تعداد زیادی از بیماران را در سرتاسر جهان نجات دهد.
در یک تحقیق بین المللی و چند مرکزی جدید پزشکی که توسط پژوهشگرانی از مرکز سرطان پیتر مک کالوم استرالیا با همکاری دانشگاه ملبورن و دانشگاه نیو ساوث ویلز این کشور انجام شده است، درمان موثر و نوینی برای نوعی سرطان خون به نام لنفوم سلول B بزرگ منتشر یا به اختصار DLBCL ارائه شده است.
این درمان که به کمک دارویی به نام گلوفیتاماب انجام شده است، روی 155 بیمار که سرطان آن ها عود کرده بود یا دیگر به درمانهای مرسوم از جمله درمان با سلول های CAR-T پاسخ نمیدادند، انجام شده است.
به گفته این محققان، پس از پیگیری متوسط یک ساله بیماران تحت درمان با گلوفیتاماب، مشاهده شد که نزدیک به 40 درصد آن ها دارای پاسخ کامل به دارو بوده و درمان پایداری را نشان دادند.
آن ها می گویند: این دادهها که نشان میدهد دوره ثابت درمان با گلوفیتاماب میتواند پاسخهای بادوام و کاملی را برای بسیاری از بیمارانی که از درمان ناامید شده و به چندین دوره قبلی درمانهای مختلف از جمله درمان با سلول CAR-Tجواب نداده اند، بسیار دلگرم شده ایم.
گلوفیتاماب، یک درمان آنتی بادی اختصاصی دوگانه است که سلول های T بیمار را برای مبارزه با سرطان خون درگیر می کند. بیماران یک دوره ثابت از این درمان داخل وریدی را دریافت میکنند؛ درمانی که برخلاف سلول های CAR-T که به طور منحصر به فرد برای هر بیمار تهیه میشوند، بیشتر در دسترس است.
به گزارش سیناپرس؛ این یافته های مهم و ارزشمند که درمان بادوام سرطان خون را نوید می دهند در نشریه بین المللی New England Journal of Medicine منتشر شده اند.
مترجم:محمدرضا دلفیه
No tags for this post.