تشدید نارسایی کلیه با گوشت قرمز
به گزارش انجمن ام اس ایران، نتایج یک مطالعه در سنگاپور نشان می دهد که خوردن گوشت قرمز ارتباط قوی با افزایش خطر ابتلا به مرحله نهایی نارسایی کلیوی دارد که به مختل شدن عملکرد طبیعی این عضو منجر می شود.
همچنین این مطالعات آشکار ساخت که این ارتباط 'وابسته به مقدار مصرف'است به این معنی که هر چه مصرف گوشت قرمز بیشتر باشد خطر ابتلا به نارسایی کلیه نیز بیشتر می شود.
به گزارش یونایتدپرس، پزشکان تاکید کردند که این ارتباط حتی در صورت رعایت کردن سایر فاکتورهای سلامتی همچون انتخاب الگوی زندگی سالم برای جبران پیامدهای مصرف گوشت قرمز، همچنان باقی می ماند.
دکتر وون پوای کو استاد اداره علوم بالینی در دانشکده پزشکی Duke – Nus در سنگاپور تاکید کرد مبتلایان به نارسایی کلیه و افراد سالم باید در وعده های غذایی خود جایی هم برای پروتئین های گیاهی باز کنند.