کنفرانس پردازش دهانی مواد غذایی برگزار شد
هدف از برگزاری این کنفرانس، ترویج مباحث علمی و تحقیقات میان رشته ای در حوزه پردازش دهانی مواد غذایی است که جنبه های مختلفی از جمله فیزیولوژی دهان، علوم حسی، داندانپزشکی، بیوفیزیک و بیوشیمی، تغذیه را دربرگرفته و به درک بهتر اصول و مکانیسم تعاملات غذا – بدن و ایجاد طعم کمک می کند.
کنفرانس OFP 2016 که با محوریت "تأثیرات متقابل بین ساختار غذا، نیازهای حسی و تغذیه ای" و با همکاری موسسه پلی تکنیک فدرال لوزان (EPFL) برگزار شد، پذیرای شمار زیادی از محققان و پژوهشگران صنعت و دانشگاه بود.
پردازش دهانی مواد غذایی: نخستین مرحله هضم، تعامل بین غذا و آناتومی دهان، فیزیولوژی جویدن و بلع ساختار غذا – تجزیه و ادراک حسی، روش های تحلیلی برای اندازه گیری پردازش دهانی مواد غذایی، پردازش دهانی غذا و طراحی غذا ویژه گروه های خاص (نوزادان، کودکان، سالمندان)، برخی از محورهای این کنفرانس را تشکیل می دادند.
مت ترالسون، رئیس دانشکده دندانپزشکی موسسه کارولینسکا (سوئد)، مارکوس استیگر، استادیار صنایع غذایی در دانشگاه واخنینگن (هلند)، ماری اگنس پیرون، محقق ارشد موسسه ملی تحقیقات کشاورزی (فرانسه)، پیتر لوکاس، استاد دانشکده دندانپزشکی دانشگاه کویت، بنجامین ریور از مرکز تحقیقات نستله (سوئیس)، سخنرانان کنفرانس OFP 2016 بودند.
در مدت چهار روز برگزاری این کنفرانس، 36 مقاله و 37 پوستر از سوی محققان و پژوهشگرانی از کشورهای آلمان، آمریکا، استرالیا، اسپانیا، انگلیس، ایتالیا، ایرلند، چین، دانمارک، ژاپن، سنگاپور، سوئیس، فرانسه، کره جنوبی، نیوزلند، هلند، ارائه شدند.
ترجمه: معصومه سوهانی
No tags for this post.