نانو لباس برای درمان سرطان می آید
به گزارش ایرنا از هلث، محققان انگلیسی فعال در حوزه نانو با معرفی این دستاورد پزشکی اعلام کردند که این اختراع سبب انقلاب در عرصه پزشکی می شود و به توانمندی های بشر برای مقابله با بیماری های سخت مانند سرطان سینه و برخی دیگر از سرطان ها کمک می کند.
این لباس حاوی فناوری است که نانو ذرات یک ماده که برای مثال می تواند یک دارو باشد، را در خود جای می دهد و بطور موضعی در بدن آزاد می کند.
تا کنون فناوری های پوشیدنی در کمربندها و کفش ها تعبیه شده بود اما اکنون این فناوری در لباس هم تعبیه شده است به گونه ای که نه تنها به عنوان تن پوش از آن استفاده می شود بلکه سلامت انسان را نیز کنترل می کند.
اکنون محققان در حال تلاش هستند تا هر قطعه از لباس و کفش انسان بتواند علائم حیاتی انسان را کنترل کرده و حتی به درمان بیماری ها کمک کند.
این لباس که به تازگی محققان برای درمان سرطان سینه ابداع کرده اند، می تواند داروی درمان سرطان سینه را بطور موضعی آزاد کند.
این لباس حاوی حباب های میکرو کپسوله داروی تاموکسیفن (Tamoxifen) است.
ایده این است که گرما و رطوبت بدن پوشش این حباب ها را از بین می برد و تاموکسیفن به تدریج در طول روز از طریق پوست جذب بدن می شود.
تاموکسیفن با مسدود کردن استروژن، موجب کند شدن رشد سلول های سرطانی می شود.
این لباس توسط یک دانشجوی کارشناسی ارشد در مرکز سنت مارتینز در لندن ابداع شده است.
هدف از ابداع این لباس ارائه یک راه حل برای هزاران زنی است که از عوارض جانبی داروی تاموکسیفن در عذاب هستند.
آزاد سازی موضعی دارو باعث می شود دارو کمتر توسط کبد پردازش شود و موجب کاهش بالقوه عوارض جانبی آن مانند گر گرفتگی و تهوع می شود.
No tags for this post.