پیشگیری از دیابت با مصرف غذای خانگی

 نتیجه مطالعه جدید محققان دانشگاه هاروارد در آمریکا نشان می دهد افرادی که غذای روزانه خود را در خانه و با رعایت اصول سلامتی تهیه می کنند، در قیاس با مراجعان به مراکز تهیه و عرضه غذا که مصرف کننده غذاهای عمدتا پرکالری، حاوی چربی های اشباع شده، قند بالا و مواد مغذی جزیی هستند، کمتر به دیابت نوع 2 مبتلا می شوند.
براساس این مطالعه، مصرف غذای آماده و تهیه شده در بیرون از خانه به خاطر نامناسب بودن کیفیت آن موجب افزایش وزن و بالا رفتن خطر ابتلا به دیابت می شود. 
به گزارش ایرنا از پایگاه اینترنتی هلث نیوز لاین،نتایج این مطالعه در مجله PLOS Medicine منتشر شد.

No tags for this post.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا