تیم ربوکاپ دانشگاه امیرکبیر مقام قهرمانی را کسب کرد
سروش صادق نژاد، سرپرست تیمهای ربوکاپ اعزامی دانشگاه صنعتی امیرکبیر به مسابقات جهانی ربوکاپ آلمان ۲۰۱۶ گفت: تیم رباتهای انسان نمای دانشگاه صنعتی امیرکبیر در سایز نوجوان موفق به کسب مقام اول رقابتهای فنی این لیگ شد.
وی افزود: در پایان رقابتهای فنی این مسابقات که در روز سوم صورت گرفت، تیم دانشگاه صنعتی امیرکبیر در رقابت با سایر تیم های این لیگ، موفق شد با اقتدار به مقام قهرمانی دست یابد.
وی گفت: این تیم در سال ۲۰۱۵ و در رقابتهای این لیگ در کشور چین موفق به کسب مقام دوم جهان شده بود. این رقابتها با حضور تیم های از کشور ایران، آلمان، برزیل و تایوان برگزار شد.
رئیس لیگ ربات های انسان نمای مسابقات جهانی ربوکاپ در کشور آلمان اضافه کرد: بیستمین دوره مسابقات جهانی ربوکاپ ۲۰۱۶ با حضور بیش از ۲۰۰ تیم ازدانشگاهها و مدارس و آموزشگاههای مختلف از ۴۵ کشور دنیا آغاز به کار کرده که دانشگاه صنعتی امیرکبیر با سه تیم در لیگ ربات های شبیه ساز امداد و نجات، ربات های فوتبالیست سایز کوچک و ربات های انسان نما شرکت کرده است.
عضو هیات رئیسه فدراسیون جهانی ربوکاپ در لیگ ربات های انسان نما در این خصوص بیان کرد: امسال مسابقات در سطح بالایی در حال برگزاری است و تیم ها اغلب از آمادگی بالایی برخوردار هستند. تغییرات زیادی در قوانین مسابقات صورت پذیرفته است تا تیم ها در راستای آماده سازی برای هدف ربوکاپ در سال ۲۰۵۰ که انجام بازی فوتبال بین تیم ربات های انسان نما و تیم منتخب انسان ها در رشته فوتبال است، آماده شوند.
وی ادامه داد: همچنین اعضای هیات رئیسه فدراسیون در این لیگ و سایر اعضای کمیته فنی، نقشه راه علمی این لیگ را تا سال ۲۰۵۰ آماده کرده اند تا با توجه به برنامه ریزی صورت گرفته، ظرف سالهای معین، تغییرات عمده ای در سطح برگزاری لیگ انجام پذیرد. در همین راستا، تیم های جدیدی نیز برای اولین بار در این مسابقات حضور دارند که نشان از عزم سایر کشورها در راستای توسعه تکنولوژی و نگاه ویژه آنها به امر رباتیک، اتوماسیون و هوش مصنوعی است.
صادق نژاد عنوان کرد: در همین راستا نمایشگاه صنعتی از شرکت های خارجی و داخلی کشور آلمان در محل برگزاری مسابقات برپا شده است که حاضرین با جدیدترین محصولات این شرکتها در حوزه رباتیک آشنا شوند. همچنین در کنار برگزاری مسابقات ربوکاپ، بیستمین سمپوزیوم علمی ربوکاپ هم برگزار می شود که محلی برای بحث و در اختیار قرار دادن دستاوردهای علمی در این حوزه باشد.
وی خاطر نشان کرد: پژوهشگران ایرانی در زمره بهترین های دنیا در این زمینه هستند و نگاه ویژه دانشگاهها، صنعت و دولت، باعث تعالی این رشته در کشور و در نهایت منجر به تبدل ساختاری مبتنی بر اقتصاد دانش بنیان خواهد شد.