حفظ سلامتی با حضور در طبیعت

در حال حاضر بیش از نیمی از جمعیت جهان (حدود ۳.۵ میلیارد نفر) در مناطق شهری زندگی می کنند. طبق اعلام سازمان بهداشت جهانی، پیش بینی می شود تا اواسط این قرن، شمار این جمعیت تا ۵ میلیارد نفر افزایش یابد.

مطالعه جدید محققان دانشگاه کوئیزلند استرالیا نشان می دهد سلامتی با حضور در طبیعت گره خورده است و پوشش گیاهی نقش مهمی در کاهش استرس، خستگی روحی و افسردگی دارد.

به گفته محققان، حضور در طبیعت و پارک های محلی، حتی به مدت ۳۰ دقیقه در هفته، سبب افزایش فعالیت بدنی و تعادل در رفتارهای اجتماعی، به ویژه در سالمندان می شود.

برخی کارشناسان طبیعت را درمان اختلالات قرن ۲۱ نظیر چاقی دوران کودکی و حتی جرم و جنایت می دانند. مطالعات متعدد قبلی با بیش از ۴۰ سال پیگیری، کاهش فشار خون، کاهش ضربان قلب و الرژی ها، و سلامت فکری بهتر را نتیجه گذران وقت در طبیعت نشان می دهند.

به گفته محققان، اگر افراد ساکن در شهر حداقل ۳۰ دقیقه در هفته را در طبیعت سپری کنند احتمال ابتلا به افسردگی ۷ درصد و احتمال ابتلا به فشارخون بالا ۹ درصد کاهش می یابد.

به گزارش مهر، تیم تحقیق در این مطالعه، ۱,۵۳۸ فرد با رده سنی ۱۸ تا ۷۰ سال را که ساکن شهر بریسبان در استرالیا بودند مورد بررسی قرار داده و به نتایج فوق دست یافتند.

No tags for this post.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا