ناسا به بهترین بافت زنده آزمایشگاهی جایزه می دهد

این رقابت بی سابقه با همکاری آژانس فضانوردی آمریکا و Methuselah Foundation برگزار می شود و طی آن از دانشمندان خواسته می شود که بافتهای زنده را در محیط آزمایشگاهی تولید کرده تا بتوان آزمایشات مهمی از جمله تأثیرگذاری پرتوهای کیهانی بر بدن فضانوردان را شبیه سازی کرد.

این مسابقه که با نام Vascular Tissue Challenge معرفی شده کمک زیادی به ناسا در توسعه برنامه های طولانی مدت فضایی اش می کند. از نتایجی که از این چالش علمی حاصل می شود برای بررسی دقیق اثر پرتوهای کیهانی بر بدن فضانوردان در مأموریتهای طولانی مدت فضایی استفاده خواهد شد. این درحالی است که حفظ سلامت فضانوردان در چنین مأموریتهایی مهمترین اولویت ناسا محسوب می شود.

ناسا در اندیشه اعزام فضانوردان به مریخ است. این سفر با توجه به طولانی مدت بودن آن و عبور از پرتوهای کیهانی با مخاطرات زیادی همراه است و به همین دلیل نتایج این چالش علمی از اهمیت زیادی برای آژانس فضانوردی آمریکا برخوردار است.

سه تیم نخست این رقابت که بتوانند بهترین اندامهای انسانی مورد نظر ناسا را تولید کنند مجموعا جایزه ۵۰۰ هزار دلاری را نصیب خود می کنند.

به گزارش مهر، بافتهایی که برای این چالش تولید می شوند باید حداقل یک سانتیمتر ضخامت داشته باشند و مهمتر آنکه از نظر متابولیکی (سوخت و ساز) فعال بوده و دارای رگهای خونی باشنند این بدان معناست که بافت باید زنده باشد.

No tags for this post.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا