کاهش آلرژی غذایی با غذاهای پرفیبر
باکتری های روده، فیبر را به اسیدهای چرب با زنجیره کوتاه تجزیه می کنند. افزایش این اسیدهای چرب در تعامل با سیستم ایمنی، مانع از تحریک واکنش آلرژیک توسط سلول های دندریتیک می شوند. سلول های دندریتیک تنظیم کننده حساسیت های آلرژیک غذا به شمار می آیند؛ بنابراین استفاده از غذاهای پرفیبر حاوی ویتامین A به افراد مبتلا به آلرژی توصیه شده است.
گردو، عدس، غلات، سیب و مرکبات از جمله مواد غذایی حاوی فیبر و ویتامین A محسوب می شوند.
حدود 15 میلیون تن در آمریکا به آلرژی غذایی مبتلا هستند و این تعداد روز به روز در حال افزایش است. بادام زمینی، انواع آجیل، تخم مرغ، شیر، گندم، سویا، ماهی و صدف از جمله بیشترین غذاهایی هستند که واکنش های آلرژیک ، همراه دارند. واکنش های آلرژیک در افراد مختلف متفاوت است و می تواند شامل خارش و کهیر، تهوع یا استفراغ، درد معده و اسهال باشد.
به گزارش ایرنا ،تورم زبان و لب ها و گلو، تنگی نفس، مشکل بلع، درد قفسه سینه و کاهش ناگهانی فشار خون در موارد شدید تر دیده می شود. گاهی تورم مجاری تنفسی یا زبان می تواند منجر به خفگی شود.
به گزارش مدیکال اکسپرس،بهترین روش برای کنترل آلرژی، جلوگیری از مصرف مواد غذایی آلرژی زا و داروهای آنتی هیستامین است.
نتایج این تحقیقات در نشریه Cell Reports منتشر شده است.