جلوگیری از ضعف حرکتی زنان در سالخوردگی با تغذیه سالم

 نتایج این تحقیق که 54 هزار و 762 زن در آن شرکت داشتند، در شماره ژوییه نشریه Nutrition منتشر می شود. 
در این تحقیق، عملکرد فیزیکی شرکت کنندگان در سال های ۱۹۹۲ تا ۲۰۰۸ هر چهار سال یکبار توسط یک ابزار متعارف و استاندارد اندازه گیری شد و رژیم غذایی آنها نیز از سال ۱۹۸۰ هر چهار سال یکبار براساس پرسشنامه های ارائه شده مورد بررسی قرار گرفت. 
نتیجه مطالعه این بود که زنانی که به طور مستمر رژیم غذایی سالم داشتند، در قیاس با زنانی که تغذیه آنها به اندازه گروه نخست سالم نبود، در سالخوردگی دچار مشکلات حرکتی کمتری شدند. 
محققان همچنین دریافتند که افزایش مصرف سبزی و میوه، کاهش مصرف مواد غذایی شیرین شده، چربی های ترانس و نمک توسط زنان، هر یک به تنهایی نقش مهمی در کاهش ضعف فعالیت فیزیکی دارد و به طور خاص، افزایش مصرف پرتقال، اب پرتقال، سیب و گلابی و مغزها بیشترین تاثیر را دارد. 
با این حال، محققان خاطرنشان کردند که کیفیت کلی رژیم غذایی تاثیر بیشتری در قیاس با اثرگذاری اقلام غذایی خاص دارد. 
به گفته پژوهشگران، افراد درباره ابتلا به بیماری های مزمن، سرطان و بیماری های قلبی عموما زیاد می اندیشند، اما به فکر عملکرد فیزیکی نیستند. عملکرد فیزیکی با افزایش سن اهمیت بیشتری پیدا می کند و از جمله شامل توانایی فرد برای پوشیدن لباس و حرکت در منزل است که می تواند توانایی زندگی مستقل را تحت تاثیر قرار دهد.
به گزارش ایرنا از پایگاه خبری مدیکال اکسپرس، براساس این گزارش، درک و شناخت بهتر فاکتورهای مربوط به تغذیه و سبک زندگی که بر عملکرد فیزیکی تاثیر می گذارند، مستلزم تحقیقات بیشتر است. 

No tags for this post.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا