کاهش ریسک ابتلا به سرطان سینه با مصرف غذاهای کم کالری

یافته های محققان نشان می دهد پیروی از رژیم غذایی کم کالری به مدت دو روز در هفته منجر به تغییرات پیشگیرانه سرطان در بافت سینه می شود.

در این مطالعه، زنان دارای اضافه وزن که قبل از دوره یائسگی قرار داشتند و در معرض ریسک بالای سرطان سینه بودند از یک رژیم غذایی خاص دو روزه به مدت یک ماه پیروی کردند.

ویژگی این رژیم غذایی در طول دو روز مصرف کربوهیدرات کم و کالری کم بود. در ۵ روز باقیمانده هفته هم افراد از رژیم غذایی سالم به سبک مدیترانه ای پیروی می کردند.

به گزارش مهر، محققان از ۲۰ زن قبل و بعد از آزمایش ۴ هفته ای، نمونه ای از بافت سینه شان را برداشتند. آنها دریافتند به طورمیانگین زنان نیمی از وزن شان را از دست دادند و ۵۵ درصد آنها تغییراتی را در سلول های سینه شان تجربه کردند. این تغییرات شامل تولید پروتئین های بود که به تشکیل سلول های پایدارتر و با تغییرپذیری کمتر معروف هستند.

به گفته محققان، این شواهد نشان می دهد که ریسک ابتلا به سرطان سینه با مصرف رژیم غذایی کم کالری کاهش می یابد.

No tags for this post.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا