به تاخیر انداختن کارها سبب بیخوابی می شود
پژوهشگران در مطالعات جدید خود موفق به کشف ارتباط بین به تاخیر انداختن کارها و ابتلا به عارضه insomnia که نوعی اختلال خواب محسوب شده و افراد مبتلا به این عارضه با دشواری به خواب رفته و خواب عمیقی ندارند، می شود. این موضوع احتمالا به دلیل ایجاد مشغله ذهنی در ضمیر ناخودآگاه انسان ها است که سبب ایجاد دلواپسی ذهنی به دلیل عدم انجام کارها در مغز شده و اجازه داشتن خواب عمیق را به افراد نخواهد داد.
به طور عادی انسان در زمانی که به بستر رفته و آماده خواب می شود، نسبت به مرور وظایف و کارهای عقب افتاده اش اقدام کرده و ذهن به صورت ناخودآگاه در این زمینه هشدار داده که این موضوع به نوبه خود سبب ایجاد دشواری در به خواب رفتن خواهد شد.
در همین زمینه ایلانا هیراستون سرپرست این تیم پژوهشی اعلام کرد: به طور عادی انسان در زمانی که به بستر رفته و آماده خواب می شود، نسبت به مرور وظایف و کارهای عقب افتاده اش اقدام کرده و ذهن به صورت ناخودآگاه در این زمینه هشدار داده که این موضوع به نوبه خود سبب ایجاد دشواری در به خواب رفتن خواهد شد.
شایان ذکر است که در این مطالعات بیش از 600 نفر از افراد داوطلب مورد مطالعه قرار گرفته و پرسشنامه های آنلاینی نیز برای گروه های جمعیتی مختلفی ارسال شده و پژوهشگران موضوعات متنوعی مانند نحوه انجام کارهای روزانه، به تعویق انداختن کارها و نحوه خواب و احساسات و شرایط ذهنی افراد شرکت کننده را مورد مطالعه قرار دادند.
در این مطالعات مشخص شد که دشواری در به خواب رفتن و بروز اختلالات خواب می تواند نتیجه به تعویق انداختن کارها و اهمال در انجام وظایف فردی باشد.
پژوهشگران با بررسی نتایج به دست آمده از این تحقیقات همچنین دریافتند به طور کلی افرادی که صبح زود از خواب بیدار شده و شب ها در ساعات پیش از نیمه شب به خواب می روند، افراد منضبط تری بوده و در انجام کارهای خود دقت بیشتری دارند. این افراد همچنین نسبت به سایر انسان ها از خواب راحت تری برخوردار بوده و اختلالات خواب در آن ها بسیار کمتر مشاهده می شود. پژوهشگران در نتیجه این مطالعات همچنین اعلام کردند افرادی که شب ها تا ساعات نیمه شب بیدار بوده و صبح ها تا نزدیک ظهر در خواب هستند، در انجام کارها و وظایف خود بیشتر کوتاهی و اهمال کرده و کارهای خود را بیشتر به تعویق می اندازند.
شرح کامل این پژوهش و نتایج به دست آمده از آن در شماره آینده ژورنال تخصصی شخصیت و تفاوت های شخصی Personality and Individual Differences منتشر خواهد شد.
منبع: thehealth
ترجمه: احسان محمدحسینی
No tags for this post.