کاوش های باستان شناسی در مقبره باستانی آنگولاساکسون
در سال 1970 میلادی بود که در دهکده ای به نام کالینگ بورن دوشیس در انگلستان، یک مقبره قدیمی آنگولاساکسون کشف شد. با این حال این مقبره تا به امروز دست نخورده بود و کاوش چندانی بر روی آن انجام نشده بود. سرانجام دانشمندان دانشگاه وسکس به سراغ این مقبره یک هزار و 600 ساله رفته و به حفاری در آن پرداختند.
در این کاوش دانشمندان موفق به کشف عفونت هایی مانند سل و جذام در استخوان های افراد دفن شده شدند که نشان از دلیل مرگ برخی از آنها داشته است.
این مقبره شامل تعداد 80 قبر است که در همه آنها انسان ها دفن شده اند و در حقیقت بر روی یک تپه پوشیده شده از درختان کنده شده بوده اند. در این کاوش دانشمندان موفق به کشف عفونت هایی مانند سل و جذام در استخوان های افراد دفن شده شدند که نشان از دلیل مرگ برخی از آنها داشته است.
علاوه بر این نیز در بسیاری از قبرها، سپرها و سرنیزه ها و چاقوهایی یافت شده است که نشان می دهد که ممکن است این افراد از رده جنگجویان باشند. نیل فیتزپاتریک (Neil Fitzpatrick) از متخصصان دانشکده باستان شناسی دانشگاه وسکس در این باره می گوید: «همه افراد دفن شده با خود خنجرهایی آهنین داشته اند. ما هنوز مطمئن نیستیم که این امر به عنوان یک حرکت نمادین جهت خاکسپاری یک فرد مطرح بوده است یا خیر. البته این احتمال بسیار بالا خواهد بود زیرا قبر کودکان نیز دارای نسخه های کوچکی از این چاقوها بوده است»
از دیگر نکات جالب این مقبره ها نیز این است که بسیاری از جنازه های آن به صورت خمیده دفن شده اند. همچنین کاوشگران در بیشتر قبرها شاهد وجود خرمهره های باستانی رومی بوده اند که در کنار آنها بعضا جواهراتی دیگر نیز مشاهده می شده است. این کاوش ها همچنان ادامه دارند و دانشمندان در تلاش هستند تا بتوانند اطلاعاتی در زمینه نوع مراسم خاکسپاری را در این قبرستان به دست بیاورند.
منبع: archaeology
ترجمه: احمد محمد حسینی
No tags for this post.