اضافه کاری زنان با خطر سرطان و بیماری قلبی همراه است
یافتههای محققان دانشگاه ایالتی اوهایو نشان داده زنانی که ساعتهای طولانی کار میکنند، در معرض خطر بیشتر ابتلا به بیماریهایی مانند دیابت، سرطان و بیماری قلبی قرار دارند.دانشمندان در این پژوهش که در مجله Occupational and Environmental Medicine منتشر شده، به بررسی دادههای نزدیک به 7500 نفر به دنبال ارتباط بین بیماریهای جدید و ساعات کاری پرداختند.
آنها میانگین ساعتهای گزارش شده توسط شرکتکنندگان را که برای 32 سال هر هفته کار کرده بودند، گرفته و مدت زمان ساعت کاری آنها را با بروز بیماریهای مزمن مقایسه کردند.
مردانی که ساعات بیشتری را به کار میپرداختند، به احتمال بیشتری به آرتروز مبتلا میشدند اما هیچ کدام از آنها به بیماری مزمن ابتلا نداشتند. اما در زنان، ارتباط محکمی بین ساعات کاری طولانی و بیماریهای مزمن وجود داشت.
محققان دریافتند که این خطر در زنانی که بیش از 40 ساعت در هفته کار میکنند، شروع به افزایش میکند اما در زنانی که بیش از 50 ساعت در هفته کار میکنند، به اوج خود میرسد. آن دسته از زنانی که بطور متوسط حداقل 60 ساعت در هفته برای بیش از سه دهه کار کرده بودند، در معرض خطر سه برابر ابتلا به سرطان، دیابت، بیماری قلبی و آرتروز قرار داشتند.
به گفته محققان، معمولا ساعات کاری بیش از 32 ساعت در هفته بطور چشمگیری با خطر بیشتر ابتلا به بیماری قلبی، سرطانهای غیر پوستی، آرتروز و دیابت همراه است. این خطر در میان زنان بسیار بیشتر از مردان است.
یک دلیل احتمالی این ارتباط، نقش سنتی زنان به عنوان خانهدار است. وظایف زنان کارمند با پایان ساعت کاریشان در اداره تمام نمیشود زیرا آنها باید به خانواده خود نیز رسیدگی کرده و کارهای خانه را انجام دهند.
تحقیقات پیشین نشان داده بود که ساعات کاری طولانی و داشتن کارهای تنشزا ممکن است خطر ابتلا به سکته را افزایش دهد. بسیاری از زنان در اصل دو کار تمام وقت را بطور همزمان انجام میدهند که تاثیر زیادی بر روی سلامت آنها دارد.به گزارش ایسنا به نقل از ساینس دیلی،به گفته محققان، کارفرمایان و قانونگذاران باید از خطر ناشی از ساعت طولانی کار بویژه در میان زنانی که باید بیش از 40 ساعت در هفته کار کنند، آگاه باشند.
No tags for this post.