نشریه محیط زیست رتبه اول در میان نشریات ایرانی ISI را کسب کرد

دکتر مجید عباسپور افزود: شرکت تامسون روترز (ISI) هر ساله فهرست شاخص تاثیر (IF) نشریات عضو مرکز Web of Science را در ماه های ژوئن و جولای (خرداد و تیرماه) ارائه می کند و طبق این فهرست بین المللی نشریه “Journal of Environmental Science and Technology” موفق به کسب شاخص تاثیر معادل 344/2 و کسب رتبه اول در میان 42 نشریه علمی-پژوهشی ISI ایرانی دارای ضریب تاثیر شده است.

وی اظهار کرد: با توجه به وضعیت موجود ارزیابی جهانی شاخص تاثیر و وجود برخی از نارسایی های پدید آمده ناشی از خودارجاعی، ناشر جهانی تامسون روترز عامل جدید دیگری به نام آیگن فاکتور (Eigen factor) را ابداع و در کنار شاخص تاثیر قرار داده است تا به تدریج و با تعالی علم و پژوهش در جهان، این عامل جدید راکه خود برطرف کننده تمام ارجاعات و نقاط ضعف ارزیابی موجود نشریات بین المللی است، جایگزین کند.
رئیس دانشکده محیط زیست و انرژی گفت: طبق این رده بندی جدید نیز نشریه بین المللی علوم و تکنولوژی محیط زیست در مرتبه نخست در کشور و در میان تمام نشریات ISI ایرانی قرار گرفته است.
وی ادامه داد: نشریه بین المللی علوم و تکنولوژی محیط زیست وابسته به دانشکده محیط زیست و انرژی واحد علوم و تحقیقات است که با همکاری انجمن متخصصان محیط زیست ایران بیش از 12 سال است که منتشر می شود و از سال 2012 تاکنون نیز انتشار آن با همکاری ناشر بین المللی Springer انجام می پذیرد.

No tags for this post.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا