ارائه 100 طرح در جشنواره دانش‌آموزی گیاهان دارویی

 زهرا حیدری داویجانی،  رییس جشنواره دانش آموزی گیاهان دارویی و عضو شورای ستاد گیاهان دارویی و طب سنتی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با اعلام این خبر اظهار کرد: استقبال از این جشنواره بیش از پیش بینی‌های صورت گرفته است، به طوری که 100 طرح در این جشنواره ثبت نام شدند.

وی توضیح داد: با وزارت آموزش و پرورش وارد مذاکره شدیم، بحث ترویج و فرهنگسازی را مطرح کردیم و در کنار آن نخستین پیشنهاد ما جشنواره دانش‌آموزی گیاهان دارویی بود.

حیدری داویجانی اظهار کرد: به علت کمبود زمان، تصمیم بر این شد تا از مقطع متوسطه در این جشنواره بهره ببریم که این مقطع همکاری بسیار خوبی داشت. ارتباط خوبی با پژوهش سراهای کشوری برقرار کردیم.

وی افزود: نخستین بخش این ارتباط پژوهش سراهای تهران بودند که ظرف یک هفته رؤسای پژوهش سراها دعوت شدند. در این جلسه مصوب شد که یک پژوهش سرای کل به طور تخصصی به گیاهان دارویی و طب سنتی اختصاص یابد تا دانش آموزان در سراسر کشور جمع‌آوری شوند.

رییس جامعه گیاه‌درمانی ایران گفت: در این جلسه پیشنهادات خیلی خوبی در راستای نحوه برگزاری جشنواره دانش‌آموزی گیاهان دارویی مطرح شد. حتی برخی از پژوهش سراها اعلام آمادگی کردند تا آموزش ببینند و بتوانند با دانش آموزان علاقه‌مند بیشتر کار کنند.

وی تصریح کرد: تصمیم بر این شد تا بر دبیران تمرکز بیشتری شود. در حال حاضر در کشور دبیرانی داریم که به طور اختصاصی روشهای پژوهش را آموزش می‌دهند. در نظر داریم تا این افراد را دعوت کرده و برنامه همکاری با آنها را فراهم کنیم.

حیدری داویجانی خاطر نشان کرد: بیش از 90 مربی پژوهشی برای همکاری با این جشنواره اعلام آمادگی کرده‌اند و در کل بیش از ۱۰۰ طرح آموزشی معرفی شده‌اند.

وی به عنوان مثال از چند نمونه از طرح‌ها گفت: ساخت رژ لب طبیعی، ساخت رنگ موی طبیعی، تولید پمادهای مختلف، تولید بایودیزل از روغن کرچک، بررسی نوعی شیرین کننده گیاهی و اثرات آن بر روی کیک، استفاده از لوبیا چیتی در بیمارانی که نیاز به تقویت دارند، بررسی دهانشویه‌های مختلف، به طور کل از ساخت فرآورده‌های گیاهی دارویی تا دستگاه‌هایی مثل دستگاه چیدن میوه در این طرح‌ها قرار می‌گیرد.

No tags for this post.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا