توجه به اهداف فراتر از بقا در سرمایه گذاری بهداشت جهانی کودکان

باید توجه داشت که تنها هدف سرمایه گذاری بهداشت جهانی برای کودکان، فراهم کردن فرصت زنده ماندن کودکان نیست، بلکه باید به رشد همه جانبه (ذهنی – جسمی) آنها نیز توجه شود.

نیل بوسبای، از اساتید دانشگاه کلمبیا که چارچوب استراتژیکی برای این پژوهش ارائه کرد، خاطر نشان می کند: سرمایه گذاری های بهداشت جهانی در حوزه (کاهش) مرگ و میر کودکان موفق بوده است و تنها در دو دهه گذشته، این میزان از 12 میلیون کودک به کمتر از 6 میلیون رسیده است.

باوجود سرمایه گذاری های جهانی که سالانه بالغ بر 9.6 میلیارد دلار گزارش شده است، همچنان 200 میلیون کودک در سراسر جهان با مشکلات "فراتر از بقا" مواجه هستند.

تنها هدف سرمایه گذاری بهداشت جهانی برای کودکان، فراهم کردن فرصت زنده ماندن کودکان نیست، بلکه باید به رشد همه جانبه (ذهنی – جسمی) آنها نیز توجه شود.

مشکلات فراتر از بقا شامل فقر شدید، تجربه محرومیت چشمگیر، خشونت و غفلت، می تواند روند توسعه مدارهای کوتاه مغز را با اختلال مواجه کرده و پیامدهای منفی مادام العمری برای کودکان از جمله: محروم شدن از زندگی سالم و مولد، ناکامی در یافتن شغل درآمدزا، عدم ارتباط درست با خانواده و جامعه به همراه داشته باشد.

از جمله مطالعاتی که محققان در این پژوهش به آن استناد کردند، تحقیق صورت گرفته توسط جیمز هکمان، برنده جایزه نوبل (اقتصاد) است که نشان می دهد، روند رشد اوایل دوران کودکی به طور مستقیم بر وضعیت سلامت، اقتصاد و تعاملات اجتماعی فرد و جامعه تأثیر می گذارد.

اغلب کمک های بین المللی در کشورهای درحال توسعه بر روی برنامه های تک بعدی – مانند کنترل اچ آی وی/ ایدز یا مالاریا، مقابله با بلایای طبیعی یا جنگ، خشونت یا نقض حقوق بشر متمرکز هستند.

بوسبای تأکید می کند: تضمین بقا بسیار مهم است، اما اقدامات نباید در این مرحله متوقف شوند. در عین حال به سرمایه گذاری در برنامه ها و سیاست هایی نیاز داریم که از کودکان، خانواده، جوامع و ملت ها برای دستیابی به توانایی های کامل خود حمایت کند.

این سرمایه گذاری ها باید به صورت همزمان، نیازهای بهداشت، تغذیه، رشد، آموزش و حمایتی کودکان را از زمان تولد و به عبارت بهتر، از زمان جنینی تأمین کنند.

 

منبع: eurekalert

ترجمه: معصومه سوهانی

 

No tags for this post.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا