انتشار جدیدترین مقادیر شاخص ضریب تاثیر نشریات نمایه شده در ISI
به گزارش معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، شاخص ضریب تاثیر (IF) برای اولین بار در سال 1995 توسط گارفیلد بنیانگذار موسسه ISI برای ارزیابی نشریات تعریف شد.
این شاخص به صورت میانگین تعداد ارجاعات انجام شده به مقالات منتشر شده در یک نشریه علمی در طول یک دوره زمانی معین دوساله را نشان می دهد که برای ویرایش 2015 آن، تعداد استنادات 2015 هر نشریه به تعداد مقالات منتشرشده قابل استناد آن در سالهای 2014 و 2013 تقسیم شده است.
این شاخص که در فارسی «ضریب تاثیر» ترجمه شده است، فقط در مورد نشریات نمایه شده در بانک اطلاعاتی Web of Science و توسط موسسه ISI در ماه ژوئن هر سال محاسبه و منتشر میشود.
به گزارش گروه علم سنجی مرکز توسعه و هماهنگی اطلاعات و انتشارات علمی وزارت بهداشت، در میان نشریات علوم پزشکی کشور در وزارت بهداشت، 20 نشریه دارای شاخص ضریب تاثیر از 2.280 تا 0.322 هستند.
همچنین بیشترین مقدار IF مربوط به نشریه IranianJournal of Environmental Health Science & Engineering با عدد 2.280 است و دو نشریه Hepatitis Monthlyو Daru رتبههای دوم و سوم نشریات علوم پزشکی کشور بر اساس شاخص IF را دارا هستند.