جلوگیری ار ابتلا به سرطان پستان با الگو برداری از رژیم غذایی چینی ها

کارشناسان با انجام محاسبات آماری در یافتند که زنان کشورهای شرق آسیا بویژه زنان کشور چین با درصد بسیار کمی به سرطان پستان مبتلا می شوند.گفتنی است، علت این سلامت زنان چینی و کم بودن نرخ ابتلا به سرطان در آنها به دلایل مختلفی از جمله رژیم غذایی اختصاصی آنها است.
 
بررسی ها نشان می دهند، در کشورهای شرق آسیا معمولاً از محصولات لبنی و مخصوصاً شیر کم استفاده می شود و در عوض آنها از شیر سویا تغذیه می کنند.
متخصصان اعتقاد دارند محصولات لبنی خود یکی از دلایل بروز سرطان پستان در زنان است زیرا شیر و محصولات لبنی از گاوهای شیرده بدست می آیند که در آن زمان در بدن گاو میزان بالایی از انواع هورمون ها وجود دارد و این هورمون ها می توانند درون بدن انسان به عوامل تسهیل کننده سرطان تبدیل شوند.
 
بر همین اساس بهتر است زنان مبتلا به سرطان پستان و یا زنانی که اقوام درجه یک آنها به این بیماری دچاربوده در مصرف محصولات لبنی دقت کافی بخرج دهند و کمتر از این محصولات استفاده کنند.
 
از جمله دیگر مواد منحصربفرد در رژیم غذایی اهالی کشور چین می توان انواع دانه ها ، مصرف زیادی خوراکی های دریایی، غذا های  پخته، سبزیجات، دم نوش های گیاهی  و شیر سویا را نام برد. در کشور چین اکثر افراد به انجام ورزش های رزمی ، تمرینات یوگا و مدیتیشن می پردازند که باعث رفع استرس ، نگرانی ، حفظ تعادل بدن و جلوگیری از برهم خوردن متابولیسم بدن و ترشح مواد شادی آور در بدن منجر می شود و این از جمله دلایل سالم ماندن آنها است.
 
به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان؛ کارشناسان بر این اساس به بانوان توصیه می کنند با الگو برداری از رژیم غذایی اهالی کشور چین می توانند تا درصد بالایی از ابتلای خود به سرطان پستان جلوگیری کنند.
No tags for this post.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا