اهدای جایزه جهانی مبارزه با سرطان به دو پژوهشگر ایتالیائی

بیماری سرطان یکی از اصلی ترین مشکلات جوامع انسانی است که در صورت عدم شناسائی و درمان به موقع ، منجر به مرگ بیمار می شود.  در این میان یکی از مهمترین و کلیدی ترین مسائل موجود در مداوا و درمان انواع تومور ها و سلول های سرطانی ، شناسائی و کشف به موقع آن ها است زیرا در صورت پیشرفت این تومورها، امکان انجام مداوای موثر کمتر شده و شانس زنده ماندن بیمار به شدت کاهش می یابد.

این جایزه که شامل حمایت های مالی گسترده و تخصیص بودجه های پژوهشی مورد نیاز است، در سال جاری به دو پژوهشگر ایتالیائی به نام کارلوتا آنتونیتی و امانوئلا پالمرینی به دلیل مطالعات ارزشمند خود در زمینه سرطان اهدا شد. این دانشمندان به طور مجزا در زمینه تومورهای مهاجم و بدخیم مطالعات و آزمایش هایی انجام داده بودند.

از سوی دیگر شناسائی این تومورها عمدتا از طریق عکس برداری با روش های مختلف از بافت ها و اندام های داخلی بدن است که علاوه بر وجود محدودیت، دشواری و کم بودن امکانات تهیه تصاویر، دارای هزینه های بسیار زیادی هستند. طی دهه های گذشته تلاش های بسیاری برای کشف روش های موثر پیشگیری و درمان سرطان انجام شده است و این تلاش ها در بسیاری از حوزه ها منجر به بهبود شرایط و افزایش امیدهای بیماران مبتلا به سرطان شده است اما با تمام این تلاش ها هنوز درمان قطعی و کامل سرطان کشف نشده است. یکی از مراکز درمانی مهم در سطح بین المللی که به صورت جدی به مطالعه روش های درمانی سرطان می پردازد، انجمن انکولوژی بالینی ایالات متحده آمریکا The American Society of Clinical Oncology (ASCO) است که هر ساله جایزه ای ویژه به بهترین تلاش های جهانی برای مبارزه با سرطان اهدا می کند. این جایزه که شامل حمایت های مالی گسترده و تخصیص بودجه های پژوهشی مورد نیاز است، در سال جاری به دو پژوهشگر ایتالیائی به نام کارلوتا آنتونیتی و امانوئلا پالمرینی به دلیل مطالعات ارزشمند خود در زمینه سرطان اهدا شد. این دانشمندان به طور مجزا در زمینه تومورهای مهاجم و بدخیم مطالعات و آزمایش هایی انجام داده بودند.

بر اساس گزارش خبرگزاری ایتالیا، آنتونیتی در بیمارستان دانشگاه پینزا موفق به شناسائی نحوه عملکرد و الگوی تهاجمی سرطان روده بزرگ شده است که این موضوع می تواند نقشی کلیدی در درمان این سرطان ایفا کند. از سوی دیگر امانوئلا پالمرینی نیز در موسسه تحقیقاتی ریترولی شهر بولونیا ، پژوهش های ارزشمندی در رابطه با تومورهای عضلانی – اسکلتی در بدن انسان انجام داده است.

پژوهش های جدید نشان می دهد که گروهی از سلول های سیستم ایمنی بدن به پخش و تکثیر سلول های سرطانی کمک می کنند. شناسائی و جلوگیری از فعالیت های این سلول ها می تواند گامی بزرگ در راه پیشگری و درمان سرطان باشد.

منبع: ansa

ترجمه:  احسان محمدحسینی

No tags for this post.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا