راه‌اندازی 10 پایلوت تحقیقاتی علوم صنایع غذایی در دانشگاه فردوسی

مصطفی مظاهری تهرانی در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به راه‌اندازی پایلوت واحد ویژه آموزشی تحقیقاتی گروه علوم تحقیقاتی صنایع غذایی با عنوان پایلوت نان در دانشکده کشاورزی دانشگاه فردوسی اظهار کرد: این پایلوت در راستای توسعه پژوهش و آموزش و با تاکید بر کیفیت و کمیت محصولات راه‌اندازی شده است.

وی ادامه داد: سایر پایلوت‌ها نیز با همین ساختار تا 10 پایلوت دیگر با مشارکت بخش خصوصی در دانشکده راه‌اندازی خواهد شد. 
 
مظاهری تهرانی با بیان اینکه قرار است فارغ‌التحصیلان دانشگاه با فعالیت در این پایلوت مهارت‌های لازم برای حضور در بازار کار را به دست آورند، گفت: فعالیت در این مجموعه موجب افزایش اعتماد به نفس در بین این دانشجویان و پذیرش آنان از سوی بازار می‌شود.
مدیرگروه علوم صنایع غذایی دانشکده کشاورزی دانشگاه فردوسی اظهار کرد: همچنین راه‌اندازی این پایلوت می‌تواند در جهت تولید محصولات جدید به کار گرفته شده و ریسک پذیری را کاهش دهد. در صورتی که طی این آزمایشات در پایلوت واحد ویژه آموزشی تحقیقاتی گروه علوم تحقیقاتی صنایع غذایی دانش فنی ایجاد شد، می‌توان آن را منتقل کرد.
 
رئیس واحد ویژه تحقیقاتی گروه علوم صنایع غذایی دانشگاه فردوسی خاطرنشان کرد: با طراحی الگوی تولید در یک چارچوب واقعی در این پایلوت می‌توان دانشجو را به صورتی عملی برای حضور در بازار تربیت کرد.
No tags for this post.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا