فرایند تصمیم گیری در مغز حلزون
محققین دانشگاه Sussex انگلیس با بررسی بر روی مغز حلزون ها متوجه شدند که تصمیم گیری در مغز آنها فقط با دو سلول انجام می گیرد.زمانیکه حلزون ها گرسنه باشند، یک سلول در مغز این فرمان را صادر می کند و به هنگام روبرو شدن با غذا سلول دیگر این فرمان را ایجاد می کند. محققین انگلیسی با استفاده از الکترود به فعالیت مغزی این نرم تن به هنگام جستجو برای غذا پرداختند.
به گفته پروفسور «جورج کیمنز»، سرپرست این تیم تحقیقاتی، از این یافته می توان در طراحی مغز روبات ها استفاده کرد. این تحقیق برای اولین بار نشان می دهد که چگونه فقط دو نورون (یاخته ی عصبی) می تواند در مغز یک حیوان، مکانیزمی را طراحی کند که به وسیله آن بتوان امور مربوط به تصمیم گیری را بهینه کرد.
همچنین این مطالعه تصریح می کند که چگونه حلزون ها با این مکانیزم مغزی می توانند در مدیریت میزان استفاده از انرژی مورد نیاز تصمیم گیری کنند.محققین دانشگاه Sussex بر این باور هستند که نتیجه تحقیقات آنها می تواند به دانشمندان کمک کند تا دیگر سیستم های نورونی مغزی را شناسایی کنند که فرآیند تصمیم گیری مشابهی دارند.به گزارش مهر، نتیجه این تحقیق در نشریه Nature Communications منتشر شده است.