کاهش وبا در کشور

دکتر محمود نبوی در کارگاه کشوری مدیریت بیماری‌های منتقله از آب و غذا با اولویت وبا که به میزبانی یزد برگزار شد، اظهار کرد: کاهش بیماری‌های منتقله از آب و غذا،‌ مستلزم پیشرفت جامعه در حوزه تولید و عرضه انواع مواد غذایی سالم و استاندارد است.

وی در مورد ضرورت جلوگیری از شیوع بیماری وبا به عنوان یکی از بیماری‌های منتقله از آب و غذا نیز تصریح کرد: نظارت بر سلامت مواد غذایی و کاهش مسمومیت غذایی در اولویت جدی وزارت بهداشت،‌ درمان و آموزش پزشکی است.

معاون مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت با اشاره به ضرورت تامین سلامت آب شرب، گفت: خوشبختانه در حال حاضر بیش از 98 درصد آب آشامیدنی کشور از نظر بیولوژیکی سالم و تصفیه شده است.

نبوی، کنترل بهداشت مواد غذایی را از جمله ضرورت‌های تأمین سلامت عمومی جامعه عنوان کرد و افزود: علی‌رغم افزایش جمعیت، ابتلا به بیماری وبا به میزان 20 برابر و اپیدمی‌های 10 تا 20 هزار نفری به هزار نفر کاهش یافته است.

وی با اشاره به واردات هر ساله‌ بیماری وبا از برخی کشورهای همسایه در ماه‌های اسفند و فروردین، خاطرنشان کرد: خوشبختانه‌ پتانسیل سیستم بهداشتی کشور تاکنون به گونه‌ای بوده که‌ وبای وارداتی را به خوبی کنترل کرده است.

به گزارش ایسنا،معاون مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت، وضعیت ایران را در مورد مقابله با طغیان بیماری‌های واگیردار به ویژه وبا مطلوب عنوان کرد و گفت: ایمن‌سازی جامعه در برابر بیماری‌های واگیردار از جمله برنامه‌های در دستور کار است.

No tags for this post.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا