راهکاری برای افزایش 50 درصدی تولید محصولات کشاورزی

نسل انسان به سرعت در حال زیاد شدن است ولی منابع غذایی انسان به همان نسبت رشد نخواهند داشت و به همین دلیل نیز دانشمندان به دنبال راهکارهایی هستند تا بتوانند استفاده از زمین های کشاورزی را به نحوی تغییر بدهند که بتوان بیشترین بازدهی ممکن را در زمینه برداشت محصول در آن شاهد بود.

کلید انجام این کار در نحوه استفاده از جهش های ژنتیکی ویژه ای است که پیش از این توسط دانشمندان کشف شده اند. یکی از این جهش ها موجب ایجاد پوسته ای دوگانه و عجیب در ذرت می شود و نحوه استفاده از آن می تواند موجب ایجاد جهش یاد شده در میزان برداشت محصول شود.

در این میان به تازگی دانشمندان آزمایشگاه های کلد اسپرینگ هاربر موفق به ابداع روشی شده اند که شاید بتواند این مشکل را به صورت بسیار مناسبی حل کند. راهکار این محققان ارائه روشی ویژه از کشاورزی است که می تواند موجب شود تا میزان بهره برداری از زمین های زراعی به اندازه 50 درصد افزایش پیدا کند.

کلید انجام این کار در نحوه استفاده از جهش های ژنتیکی ویژه ای است که پیش از این توسط دانشمندان کشف شده اند. یکی از این جهش ها موجب ایجاد پوسته ای دوگانه و عجیب در ذرت می شود و نحوه استفاده از آن می تواند موجب ایجاد جهش یاد شده در میزان برداشت محصول شود.

به این ترتیب می توان به نحوی این جهش را اجرا کرد که پوست ذرت پیش از این که بزرگ شود، از رشد بازمانده و به این وسیله انرژی و فضای رشد آن به خود دانه های ذرت اختصاص بیابد. این امر موجب می شود تا یک ذرت بتواند بیشترین میزان رشد را در دانه های خود تجربه کند که در تصویر این خبر می توانید تفاوت یک ذرت عادی و ذرت های تهیه شده با این روش را مشاهده کنید.

منبع: Gizmodo

ترجمه: آناهیتا عیوض خانی

No tags for this post.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا