کمک به صنایع کشتی‌سازی کشور رویکرد دانشگاه امیرکبیر

دکتر سید احمد معتمدی در نشست بررسی فرصتها و چالش‌های صنایع دریایی گفت: دانشگاه صنعتی امیرکبیر اولین دانشگاه کشور بود که اقدام به راه اندازی دانشکده مهندسی کشتی سازی کرد.

وی افزود: دانشکده کشتی سازی این دانشگاه در سال 65 راه‌اندازی شد که ابتدا تنها به موضوع کشتی سازی می‌پرداخت؛ اما اکنون این دانشکده به پردیس دانشگاهی تبدیل شده است و بسیاری از رشته‌های مرتبط با حوزه مهندسی دریا را دارد.

رییس دانشگاه صنعتی امیرکبیر خاطرنشان کرد: این دانشکده در شهر بندرعباس راه اندازی شده است که هدف از راه اندازی این دانشکده در کنار دریا این است که فارغ التحصیلان آن بتوانند در مشاغل مرتبط با این حوزه فعالیت کنند.

دکترمعتمدی با بیان اینکه دانشکده کشتی سازی این دانشگاه ارتباط خوبی با صنایع دارد، گفت: باید دیگر دانشکده‌های دانشگاه نیز این روند را دنبال کنند.

وی عنوان کرد: دانشگاه‌های کشور باید به سمت دانشگاه‌های نسل سوم در حرکت باشند؛ نسل اول دانشگاه‌ها در زمینه آموزش و نسل دوم در زمینه آموزش و پژوهش باید فعالیت کنند و نسل سوم دانشگاه‌ها نیز باید به بحث آموزش تحقیقات و فناوری بپردازند.

رییس دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: دانشگاه‌ها باید در جهت حل مشکل صنعت گام بردارند.

معتمدی افزود: رویکرد ما حرکت به سمت دانشگاه نسل سوم در بخش صنایع دریایی است و تاکید داریم که فعالیت دانشکده این دانشگاه در شهر بندرعباس در خدمت این صنعت باشد.

وی اضافه کرد: در دانشکده کشتی سازی این دانشگاه آموزش‌های تخصصی مورد نیاز داخل کشور را دنبال می‌کنیم و در این راستا با دانشگاه‌های مهم و معتبر دنیا قراردادهای مختلفی منعقد کرده‌ایم.

رییس دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: در این دانشگاه باید بتوانیم مشکلات صنایع دریایی و کشتی سازی را رفع کنیم.

به گزارش ایسنا، رییس دانشگاه صنعتی امیرکبیر تصریح کرد: دانشکده پردیس بندرعباس را به عنوان پارک فناوری و صنایع کشتیرانی دنبال می‌کنیم تا اجرای طرح‌های ملی بزرگ در صنایع دریایی را پیگیری کند.

No tags for this post.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا