کاهش خطر ابتلا به اوتیسم با مصرف ماهی سالمون در دوران بارداری
مادران با مصرف این ماهی در دوران بارداری خطر ابتلا به اوتیسم را در کودکان تا سه سالگی کاهش میدهند.
آنها در این تحقیق، ابتلا به آلرژی را بر روی نوزادان 6 ماهه تا سه ساله بررسی و با فرزند مادرانی که ماهی مصرف نکرده بودند مقایسه کردند.
پژوهشگران دریافتند در همان سنین ابتدایی تفاوتی در میزان ابتلا به آلرژی در دو گروه مشاهده نشد. در این تحقیق مشخص شد اسیدهای چرب ماهی به مقابله با بیماریهای مختلف و آلرژی کمک میکند. از طرفی ویتامین D موجود در ماهی سالمون برای بسیاری از موارد مفید است.
دیگر ماهیهای حاوی اسیدهای چرب ساردین، قزلآلا و ماهی اسقومری هستند که موجب رشد مغزی جنین، کودکان و افزایش هوش در سنین بالا میشوند.
غذاهای دریایی حاوی پروتئین، آهن و روی هستند. البته مصرف ماهیهایی همچون اره ماهی و کاشی ماهی به دلیل میزان بالای جیوه در دوران بارداری پیشنهاد نمیشود چرا که جیوه به سیستم عصبی جنین آسیب میرساند.
به گزارش ایسنا و به نقل از کانسل و هیل، , زنان باردار اجازه دارند هفتهای 340 گرم غذای دریایی دریافت کنند.
No tags for this post.