کاهش مصرف قند با مصرف مواد غذایی تلخ

افراد دیابتی برای کنترل قند خون خود باید تا ۵۰ گرم فیبر دریافت کنند. به توصیه متخصصان مصرف سبزیجات برگ دار و سبزیجات معطر چه تلخ باشد یا نه مواد مغذی و فیبرهای زیادی به بدن می رساند و همچنین میل شدید به مصرف قند را کاهش می دهد.
 
چگونه سبزیجات تلخ را مصرف کنیم؟
سبزیجات برگ دار سبز را بشویید تا تمیز شده و شن و آلودگی آن ها زدوده شود. سپس آن ها را در پارچه ی تمیزی بپیچید تا خشک شوند. می توانید این سبزیجات را به صورت خام یا پخته شده مصرف کنید. برای افزایش جذب ویتامین ها و مواد مغذی موجود در این مواد غذایی کمی روغن زیتون به آن ها اضافه کنید.
 
توجه داشته باشید کمی وقت می برد تا ذائقه تان به طعم تلخ این مواد غذایی عادت کند. می توانید این سبزیجات تلخ را به همراه خرما یا ‏توت ‬فرنگی یا سبزیجات دیگر میل کنید. متخصصان توصیه می کنند که مواد غذایی تلخ را به خوبی بجوید تا آنزیم های گوارشی بیشتر ترشح شود.
 
به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان؛ البته برای افرادی که طرفدار ‫‏قهوه‬ و ‫‏شکلات تلخ‬ هستند مصرف ‫‏سبزیجات‬ تلخ چندان سخت نیست. بر اساس نتایج پژوهش ها ‫‏قهوه نیز سرشار از مواد مغذی لازم برای سلامتی است.
No tags for this post.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا