معرفی منبع انرژی ارزان با باتری مبتنی بر ادرار
این محققان یک نوع سلول سوخت میکروبی تولید کردهاند که از ادرار انسان انرژی میگیرد.
سلولهای سوخت میکروبی شامل دستگاههایی هستند که از باکتری برای اجرای واکنشهای کاهش / اکسیداسیون بر روی ماده آلی مانند پوست موز یا در این مورد، ادرار استفاده میکنند. زمانی که چنین واکنشی در یک سیستم بسته با یک آند و کاتد رخ میدهد، یک باتری شکل میگیرد.
چندی پیش محققان هلندی یک باتری مبتنی بر باکتری را با استفاده از این روش ساده ساختند که میتواند چندین بار شارژ شود. این باتری از استات برای ایجاد واکنش استفاده کرد. در باتری جدید، ادرار به عنوان سوخت استفاده شده است.
مزیت استفاده از این مایع در یک سلول سوخت میکروبی، رایگان و در دسترس بودن آن است و نیاز به صبر برای تجزیه شدن مانند سایر منابع باکتریایی از جمله ضایعات مواد غذایی ندارد. اندازه و قیمت این باتری نیز یکی دیگر از مزایای آن در مقایسه با باتریهای مشابه مبتنی بر ادرار دیگر است. قیمت این باتری 1-2 پوند بوده و مایع مورد نیاز برای تامین نیروی آنها نیز رایگان است از این رو از آنها میتوان در مناطق فاقد برق برای تامین نیروی فناوریهای پر اهمیت مانند پمپها یا لامپها استفاده کرد.
گام دیگر محققان، بررسی چگونگی افزایش انرژی تولیدی این سلولهای سوختی میکروبی مبتنی بر ادرار است. آنها دریافتهاند که افزایش اندازه الکترودهای درون سلول از چهار به هشت میلیمتر میتواند برونداد انرژی را تا 10 برابر افزایش دهد.
به گزارش ایسنا،این تحقیق در مجله Electrochimica Acta منتشر شده است.
No tags for this post.