ارايه امكانات به ايرانيان خارج ازكشور براي استقراردر پارك فناوري پرديس
مهدي صفاري نيا روزشنبه درگفت وگو با ايرنا افزود: معاونت علمي وفناوري رياست جمهوري برنامه اي تحت عنوان طرح همكاري با متخصصان ودانشمندان ايراني غيرمقيم براي جذب و استفاده از تخصص متخصصان ايراني خارج از كشور كرده است .
وي بيان كرد: دراين برنامه يك سري مراكز اعم از دانشگاه ها، شركت ها و نيز پارك هاي فناوري براي جذب و فعال شدن اين افراد درنظرگرفته شده است.
صفاري نيا افزود:دانشگاه ها عمدتا براي افرادي درنظرگرفته شده كه علاقه مند به فعاليت درحوزه هاي آكادميك هستند و جذب دانشگاه ها مي شوند، آنهايي كه علاقه مند به فعاليت در بخش صنعت و توليد دارند جذب شركت ها و افرادي كه علاقه مند هستند طرح خودشان را با راه اندازي شركت و استارتاپ مديريت كنند، در پارك هاي فناوري به آن ها امكانات داده مي شود.
وي گفت: ارايه امكانات لازم براي شروع فعاليت ازجمله دفتر كار ونيز مشاوره و راهنمايي براي دريافت مجوزهاي لازم براي حضور در ايران و استقرار در اين پارك فناوري ازجمله خدماتي است كه از سوي پارك فناوري پرديس در نظر گرفته شده است .
صفاري نيا يادآورشد: تا كنون چندين مجموعه براي حضور وفعاليت در پارك فناوري پرديس ثبت نام كرده اند،يكي از اين مجموعه ها كه در حوزه بيوتكنولوژي فعاليت دارد در پروژه خود بسيار پيش رفته است و در حال خريداري زمين است تا بتواند مركزي را در پارك فناوري احداث كند.
پارك فناوري پرديس بهعنوان مهمترين وبزرگترين پارك فناوري كشوربا مجوزشوراي گسترش آموزش عالي درسال 1384 در زيرمجموعه نهاد رياستجمهوري و با همكاري تعدادي از دانشگاهها و مراكز علمي – پژوهشي كشور با هدف تجاريسازي دستاوردهاي فناوران و ايجاد بستر مناسب براي رشد فناوري و توسعه بازار شركتهاي دانشبنيان تاسيس شد.
به عنوان يكي از سازمانهاي زيرمجموعه معاونت علمي و فناوري رياستجمهوري، تاكنون بيش از 150 واحد فناور دانشبنيان از بين بيش از 1500 متقاضي در حوزههاي فناوريهاي پيشرفته همچون فناوري اطلاعات و ارتباطات، زيستفناوري، فناوري نانو، مواد جديد، مكانيك و اتوماسيون به عضويت پارك فناوري پرديس پذيرفته شده و اين واحدهاي فناور توانستهاند مراكز تحقيق يا دفاتر طراحي و مهندسي خود را در پارك فناوري پرديس ايجاد و مستقر كنند.