ربات امدادگر و نقشهبردار برای سوانح طبیعی ساخته شد
سروش صادق نژاد، سرپرست تیمهای رباتیک دانشگاه صنعتی امیرکبیر با بیان اینکه ربات جدید توسط تیم پاسارگاد دانشجویان صنعتی امیرکبیر برای حضور در یازدهمین دوره مسابقات ربوکاپ آزاد ایران استفاده شده است، درباره مشخصات این ربات جدید توضیح داد: این ربات در ابعاد یک متر در 70 سانتیمتر در آزمایشگاه طراحی سیستمهای رباتیکی خلاقانه و الهام گرفته از طبیعت دانشگاه صنعتی امیرکبیر طراحی و ساخته شده و دارای سیستم کنترل از راه دور، یک بازو برای عبور از موانع سخت و سیستم شناسایی علائم حیاتی جانداران است.
صادق نژاد خاطرنشان کرد: این ربات امدادگر میتواند با استفاده از سنسورهای خود، علائم حیاتی مثل دما و دی اکسید کربن را تشخیص دهد و موقعیت مصدومان گرفتار شده زیر آوار را به تیم امدادگر گزارش دهد.
به گفته سرپرست تیمهای رباتیک دانشگاه صنعتی امیرکبیر، ربات تیم پاسارگاد همچنین قادر است کمکهای اولیه شامل دارو و آب را به مصدومان حوادث طبیعی که در آوار گرفتار شدهاند برساند و نسبت به نجات آنها اقدام کند.
این ربات امدادگر از قابلیت نقشه برداری و تولید نقشه نیز برخوردار است و استفاده از آن در سوانح طبیعی همچون سیل، زلزله، آتشفشان و سونامی کاربرد دارد.
سرپرست تیمهای رباتیک دانشگاه صنعتی امیرکبیر در ادامه از حضور پنج تیم این دانشگاه در یازدهمین دوره مسابقات ربوکاپ آزاد ایران خبر داد و گفت: این تیمها در لیگهای رباتهای انساننما، فوتبالیست سایز کوچک، شبیه ساز امداد و نجات، امدادگر واقعی و رباتهای مین یاب حضور دارند.
صادق نژاد با اعلام این خبر افزود: بعد از این رقابت سه روزه، تیمهای رباتیک ما برای شرکت در مسابقات جهانی رباتیک 2016 که قرار است در کشور آلمان برگزار شود، آماده خواهند شد.
به گزارش ایسنا، بر اساس این گزارش، رقابتهای بخش بزرگسالان یازدهمین مسابقات بینالمللی ربوکاپ آزاد ایران از امروز تا جمعه 20 فروردین ماه با حضور تیمهای داخلی و 14 کشور خارجی در محل نمایشگاهای بینالمللی تهران ادامه خواهد داشت.
No tags for this post.