درمان مشکلات عروقی در زنان یائسه با هورمون درمانی

یافته های محققان حاکی از آن است که مصرف متوسط پنج ساله از هورمون های استرادول در زنان یائسه ، کاهش آترواسکلروز یا همان بیماری تصلب شراین را به همراه دارد . هورمون استرادول به صورت دوره ای یا پیوسته در زنان یائسه به دلیل کاهش استروژن استفاده می شود و در تحقیقات جدید مشخص شد که مصرف داروی ذکر شده در کاهش مشکلات قلبی و سکته نیز، همان گونه که عنوان شد موثر خواهد بود .

مطالعات روی هورمون درمانی و فواید آن در بیماری های قلبی و عروقی بسیار مهم بوده و درمان ناشی از این روش رابطه ای مستقیم با زمان مصرف و طول مدت استفاده از دارو دارد.

هاوارد هودیس از پژوهشگران دانشکده پزشکی کالیفرنیای جنوبی در ایالات متحده که در این مطالعات مشارکت داشت ، در باره روش درمانی فوق الذکر  گفت : مطالعات روی هورمون درمانی و فواید آن در بیماری های قلبی و عروقی بسیار مهم بوده و درمان ناشی از این روش رابطه ای مستقیم با زمان مصرف و طول مدت استفاده از دارو دارد.

وی در ادامه تاکید کرد که محققان در مطالعات اخیر خود به بررسی روش درمانی مذکور و اثرات متقابل آن در مشکلات عروقی و طول زمان یائسگی در فرد پرداخته اند .

لازم به توضیح است که این  تیم پژوهشی با استفاده از ششصد نفر به عنوان جامعه آماری که سوابق بیماری هایی نظیر دیابت و مشکلات عروقی را نیز داشته اند ، مطالعات خود را آغاز کرده و در ادامه افراد فوق تحت درمان تصادفی به وسیله استرادول خوراکی یا ژل پروژسترون قرار گرفتند که در پایان مشخص شد روش هورمون درمانی موفقیت چشمگیری در پیشگیری از آترواسکلوزر در زنان یائسه داشته است .

دکتر هودیس در همین خصوص اضافه کرد : طبقه بندی شرکت کنندگان در آزمایش فوق به وسیله طول مدت زمان شکل گیری یائسگی و مصرف داروی فوق از مهمترین عوامل درمانی بوده و بدین گونه می توان سلامت زنان را در دوران یائسگی تحت نظر قرار داده  ودر مقابل بیماری های عروقی،  سکته های قلبی و یا مغزی از آسیب پذیری بیش از پیش آنها جلوگیری به عمل آورد .

منبع : Healthsite

ترجمه: فاطمه کردی

No tags for this post.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا