رقابت‌هاي ربوكاپ سبب تقويت بنيه علمي كشور در سطح ملي و بين‌المللي مي شود

 ابراهيم واشقاني فراهاني روز سه‌شنبه در آيين آغاز به كار يازدهمين دوره مسابقات بين‌المللي ربوكاپ آزاد ايران در نمايشگاه بين‌المللي تهران افزود: برگزاري اين نوع جشنواره‌ها داراي ارزش و نكات مثبتي براي جامعه علمي كشور است؛ نفس رقابت‌پذيري پسنديده و پسنديده‌ترين رقابت، رقابت علمي است.

وي بيان كرد: حسادت در همه زمينه‌ها ناپسند انگاشته شده بجزدر زمينه كسب علم، اجراي اين برنامه‌ها زمينه را فراهم مي‌كند تا انگيزه و خلاقيت و نوآوري فرزندان اين كشور از سطح دبستان تا بالاترين مقطع تحصيلات تكميلي به منصه ظهور برسد.
واشقاني فراهاني ادامه داد: علم رباتيك از آن جهت مورد تاكيد است كه در حوزه بين‌المللي در علوم چند نظمي و فرانظمي تاكيد شده است.
وي گفت: درعلم رباتيك متخصصين رشته مكانيك، الكترونيك، متاترونيك، فناوري اطلاعات و برنامه‌نويسي و نيز رشته كامپيوتر بايد كنار يكديگر قرار گيرند تا بتوانند محصولي را طراحي و توليد كنند
معاون دانشگاه آزاد اسلامي افزود: برگزاري اين جشنواره‌ها براي دانشجويان ما اعتماد به نفس به همراه مي‌آورد.

 آموزش برنامه‌نويسي و كدنويسي رويكرد يازدهمين مسابقات ربوكاپ در حوزه دانش‌آموزي
مرتضي موسي‌خاني رييس دانشگاه آزاد اسلامي واحد قزوين نيز در اين آيين گفت: در اين دوره از مسابقات شاهد حضور تيم‌هاي بيشتري در حوزه دانش‌آموزي بوده‌ايم و باتوجه به تاكيدات معاونت علمي و فناوري رياست‌جمهوري درخصوص بخش دانش‌آموزي، در اين دوره جهت‌گيري به سمت آموزش برنامه‌نويسي و كدنويسي در بخش دانش‌آموزي مورد نظر بوده است و در اين خصوص استانداردي نيز ديده شده است.
وي بيان كرد: حوزه سخت‌افزار و نرم‌افزار حوزه‌اي است كه در اقتصاد مقاومتي نقش اساسي را مي‌تواند داشته باشد و كشور در اين حوزه قابليت‌هاي بسياري دارد.
وي افزود: نگاه دولت يازدهم به حوزه رباتيك فرصت طلايي است و دولت مشاركت جدي در اين حوزه دارد، در اين دوره كمك‌هاي بسياري در اين زمينه شده و در نظر داريم با توسعه شركت‌هاي دانش بنيان در اين حوزه بهره‌هاي لازم را ببريم.

No tags for this post.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا