لزوم اولویت بندی طرح های احیای دریاچه ارومیه

تقی کهوریان در نشست فرهنگی و اجتماعی فرمانداران حوضه آبریز دریاچه ارومیه افزود: یکی از مهمترین راهکارها که اثربخشی خوبی داشته و پس از این نیز خواهد داشت، آگاهی دادن به مردم به ویژه حاشیه نشینان دریاچه ارومیه در خصوص وضعیت فعلی دریاچه، طرح های احیایی دولت و نتایج آن است.
وی اضافه کرد: آگاهی مردم، مشارکت آنها را در اجرای طرح های احیایی دریاچه ارومیه به دنبال دارد.
امیرعباس جعفری مدیرکل مدیریت بحران آذربایجان غربی نیز در این جلسه اظهار کرد: 27 راهکار برای احیای دریاچه ارومیه در ستاد ملی احیا تصویب شده که 19 راهکار اجرایی و هشت راهکار مطالعاتی بوده است.
وی ادامه داد: در کنار این طرح ها در سال 93 افزون بر 25 میلیارد ریال و در سال 94 بیش از 110 میلیارد ریال به رغم محدودیت های اعتباری دولت برای انجام برنامه ها و فعالیت های اطلاع رسانی، فرهنگسازی و آموزشی در راستای احیای دریاچه ارومیه اختصاص یافت که برخی از آنها به اجرا درآمده و برخی دیگر در دست اجراست.
وی گفت: استفاده از ظرفیت بخش خصوصی، عمومی و دولتی، شناسایی تجارب موفق در سطح حوضه آبریز دریاچه ارومیه و انتقال آن به گروه های هدف، ایجاد هماهنگی و انسجام و یکپارچگی بین دستگاه های اجرایی در زمینه مدیریت مصرف بهینه آب و کاهش 40 درصدی مصرف آب در افق پنج ساله از جمله این برنامه ها به شمار می رود.
در ادامه، فرمانداران شهرهای واقع در حاشیه دریاچه ارومیه نظرات و پیشنهادهای خود را در زمینه اجرای طرح های فرهنگی و اجرایی احیای دریاچه ارومیه مطرح کردند.
9 شهرستان و 22 شهر در حوضه آبریز دریاچه ارومیه در استان آذربایجان غربی قرار دارند.
به گزارش ایرنا , دریاچه ارومیه در 19 سال گذشته با خشکسالی مواجه بوده و در حال حاضر با فعالیت های احیایی دریاچه ارومیه تراز آبی آن به 1270.77 متر رسیده است.

No tags for this post.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا