روبات نیمه زنده با امکان کنترل از راه دور

در فیلم های علمی و تخیلی بارها با موجوداتی نیمه زنده و نیمه روبات رو به رو شده ایم ولی در عمل این فناوری در دنیای واقعی به چشم نمی خورده است ولی به نظر می رسد که این ساختار در حال تغییر است زیرا نخستین گام های دست یابی به این امر توسط متخصصان برداشته شده است.

این پژوهشگران توانستند با نصب 8 جفت از پاهای یاد شده کنترل حرکت حشره را بر عهده بگیرند.لازم به ذکر است که این پاهای روباتیک به نحوی طراحی شده اند که کاربر می توانند با استفاده از آنها سرعت راه رفتن و طول قدم های حشره یاد شده را تنظیم کند.

اخیرا گروهی از محققان دانشگاه نانیانگ (Nanyang) سنگاپور توانسته اند تا با کمک کنترل های تعبیه شده خاصی سرعت راه رفتن یک سوسک را مورد بررسی قرار داده و به اختراع پاهای روباتیک جدیدی برای این حشره دست بزنند. این تیم نام اختراع خود را پاهای روباتیک ترکیبی حشره و کامپیوتر گذاشته اند.

این پژوهشگران توانستند با نصب 8 جفت از پاهای یاد شده کنترل حرکت حشره را بر عهده بگیرند.لازم به ذکر است که این پاهای روباتیک به نحوی طراحی شده اند که کاربر می توانند با استفاده از آنها سرعت راه رفتن و طول قدم های حشره یاد شده را تنظیم کند. میکرو کنترلر به کار رفته در این اختراع به کاربر این امکان را می دهد که به راحتی سرعت و قدم های حشره را کنترل کند.

این محققان در توجیه مفید بودن اختراع خود بیان کرده اند که اختراع آنها می تواند محدودیت های کنترل ماهیچه را از میان بردارد. این پاهای روباتیک ممکن است برای برخی از تحقیقات انجام گرفته در زمینه آزمایش محدودیت های فیزیکی عضلات، مقایسه بهره وری انرژی روش های مختلف راه رفتن و تایید توابع فرضی عضلات سودمند باشند.

منبع: gizmodo

ترجمه: آناهیتا عیوض خانی

No tags for this post.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا