رژیمی که خطر مرگ را 15 درصد کاهش می دهد
ژاپن در صدر کشورهایی قرار دارد که امید به زندگی در آن بسیار بالا است و افراد طول عمر بالایی دارند. فاکتورهای زیادی در طول عمر نقش دارند و رژیم غذایی یکی از مهمترین عوامل محسوب می شود.
مطالعه جدید محققان مرکز ملی بهداشت و پزشکی در ژاپن نشان می دهد دستورالعمل های غذایی که در سال 2000 میلادی توسط دولت ژاپن معرفی شد، عوامل خطر مرگ و میر از جمله بیماری های قلبی و سکته را به میزان قابل توجهی کاهش داده و سبب افزایش میزان سلامت عمومی شده است.
این مطالعه نشان می دهد دلیل موفقیت این رژیم غذایی، تعادل در میزان کالری دریافتی و مصرفی و استفاده از حبوبات، سبزیجات، انواع میوه، سویا، تخم مرغ و محصولات لبنی و کاهش مصرف شیرینی و چربی است. در این دستور العمل آمده است که افراد باید در طول روز به این وعده های غذایی دقت کنند:
-روزی پنج تا هفت وعده غلات شامل برنج، نان، نودل و پاستا
-روزی پنج تا شش وعده سبزیجات
-روزی سه تا پنج وعده ماهی و گوشت (تخم مرغ و سویا)
-روزی دو وعده شیر و محصولات لبنی
-روزی دو وعده میوه
منظور از هر وعده حدود 70 گرم درنظر گرفته شده است و مصرف آب و چای سبز به میزان دلخواه مجاز است. از طرفی فعالیت بدنی زیاد توصیه شده است.
به گزارش ایرنا،این مطالعه نشان می دهد رعایت دستورالعمل بالا، احتمال مرگ و میر را 15 درصد کاهش می دهد.نتایج این تحقیقات در نشریه The BMJ منتشر شده است.