لنزهای تماسی، عامل اصلی تشکیل کلنی باکتری در چشم

 به گفته محققان تماس لنز با چشم و آن چه پیش از این به عنوان باکتریهای پوستی منتقل شده به وسیله دست به چشم انسان عنوان می شد ، متفاوت بوده و هنوز به طور قطع نمی توان آلودگی های انگشتان دست را دلیل این مشکل قلمداد کرد . ماریا دومینگوئز ، پژوهشگر ارشد از دانشکده پزشکی دانشگاه نیویورک در همین خصوص اظهار داشت :  استفاده از لنز به عنوان خطری بالقوه برای عفونت های چشمی مانند ورم پاپیلاری و کراتیت شناخته شده  و تیم پژوهشی ما در این مطالعات به بررسی این موضوع پرداخته و دریافت میکروبیوم در افزایش خطر ابتلا به عفونت چشم تاثیر مستقیمی دارد .

استفاده از لنز به عنوان خطری بالقوه برای عفونت های چشمی مانند ورم پاپیلاری و کراتیت شناخته شده  و میکروبیوم در افزایش خطر ابتلا به عفونت چشم تاثیر مستقیمی دارد .

این پژوهش ها با بررسی روی 58 نفر فرد بزرگسال به عنوان جامعه آماری ادامه یافته و به آزمایش نوع ، سطح و میزان باکتریهای موجود  درسطح چشم و پوست زیر چشم این افراد پرداختند . در همین راستا از بیست فرد داوطلب دیگر که به طور مداوم از لنز استفاده می کردند نیز آزمایش هایی مشابه به عمل آمد که در پایان مشخص شد که تنوع باکتریایی در سطح و زیر چشم افراد مصرف کننده لنز ها به مراتب بیشتر از افراد معمولی است و به طور خاص باکتریهایی نظیر سودوموناس ، اسینتو باکتر ، متیلو باکتریوم و لاکتوباکیلوس را می توان نام برد .

شرح کامل این پژوهش ها و نتایج به دست آمده از آن در آخرین شماره مجله علمی  mBIO  به چاپ رسیده و دراختیار علاقه مندان به مطالعه در این حوزه قرار دارد.

ترجمه: فاطمه کردی

No tags for this post.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا