باتری دستگاه های همراه با یک هفته کارکرد مفید

در دنیای امروز ما تقریبا به ازای هر انسان، چندین دستگاه همراه وجود دارد و این دستگاه ها همگی به استفاده از باتری وابسته هستند ولی فناوری باتری برخلاف سایر فناوری ها فاقد رشد لازم بوده و همین امر موجب شده است تا بسیاری از افراد با مشکل باتری در دستگاه های همراه خود روبرو باشند.

ین سلول های سوختی جدید اولین سلول های جهان هستند که به ترکیب فولاد زد زنگ متخلخل با الکترولیت های نازک و الکترود هایی می پردازند که از ظرفیت گرمایی کمی برخوردارند. نتیجه این امر نیز بالا رفتن عملکرد و دوام باتری های یاد شده است.

یکی از اصلی ترین مشکلات دستگاه های همراه امروزی استفاده از باتری های لیتیوم یونی به عنوان منبع تامین انرژی است. با این حال به تازگی محققان دانشگاه علوم و فناوری پوهانگ واقع در کره جنوبی موفق به طراحی سلول سوختی اکسید جامد کوچکی شده اند که می تواند جایگزین باتری های یاد شده شود. علاوه بر این، این تکنولوژی می تواند در مقیاس های بزرگ تری نظیر منابع تامین انرژی خودروهای الکتریکی نیز به کار گرفته شود.

بنابر گزارش ها، این سلول های سوختی جدید اولین سلول های جهان هستند که به ترکیب فولاد زد زنگ متخلخل با الکترولیت های نازک و الکترود هایی می پردازند که از ظرفیت گرمایی کمی برخوردارند. نتیجه این امر نیز بالا رفتن عملکرد و دوام باتری های یاد شده است.

به علاوه بنابر گفته محققان دانشگاه پوهانگ، این فناوری می تواند منجر به ساخت پهپادهای جدیدی بشوند که می توانند به مدت 1 ساعت به پرواز در بیایند و تلفن های همراه نیز با کمک این تکنولوژی در هفته تنها به یک بار شارژ شدن نیاز خواهند داشت که این امر می تواند یک راه نجات برای بسیاری از افراد به حساب بیاید.

منبع: Engadget

ترجمه: آناهیتا عیوض خانی

No tags for this post.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا