ارائه طرح جنگل های شهری برای نجات محیط زیست
آلودگی های زیست محیطی در ابعاد گسترده از مهمترین دغدغه های زندگی امروزی در اقصی نقاط جهان است . آلودگی هوا و کمبود منابع طبیعی و مراتع سرسبز جهت پاکسازی اکو سیستم و اتمسفر کره زمین ،موضوع اصلی پرسشنامه ای بود که در سال 2014 سازمان محیط زیست ایالات متحده درمیان متخصصین امور شهری درآستین پایتخت تگزاس منتشر کرده و پژوهشگران با بررسی نتایج به دست آمده از این تحقیق به این نتیجه رسید که کمبود جنگلها در این منطقه به عنوان نمونه ، از مهمترین عوامل استنشاق هوای آلوده توسط ساکنین است .
وجود درختان کمک شایانی به فیلتر کردن منابع آبی و هوا کرده و در به حداقل رساندن سیلاب ها نقشی عمده خواهد داشت . سایه درختان به تنظیم درجه حرارت در فصول گرم کمک کرده و استفاده از سایه درختان به کاهش مصرف انرژی در تابستان می انجامد .
تجزیه وتحلیل این پرسشنامه ، گزارشی 60 صفحه ای را در برداشت که از کمبود فضای سبز و درختان در این منطقه حکایت داشت . این موضوع از سال ها پیش اثبات شده است درختان از مهمترین عوامل در تمیز کردن هوا و جدا کردن کربن موجود در هوا هستند . افزایش تعداد درختان و پوشش گیاهی به صورت طرح جنگل های شهری به عنوان بهترین راهکار در این منطقه خاص مورد نظر پژوهشگران قرار گرفت .
دیوید نواک ، پژوهشگر ارشد و تنظیم کننده این گزارش در رابطه با جزئیات این طرح اظهار داشت : وجود درختان کمک شایانی به فیلتر کردن منابع آبی و هوا کرده و در به حداقل رساندن سیلاب ها نقشی عمده خواهد داشت . وی در ادامه توضیح داد که سایه درختان به تنظیم درجه حرارت در فصول گرم کمک کرده و استفاده از سایه درختان به کاهش مصرف انرژی در تابستان می انجامد .
در ادامه پژوهشگران با اشاره به وجود درختان آستین در این منطقه و گسترش آن ها ، اظهار امیدواری کردند که با توسعه این درختان به سلامت جنگل ها وحفظ مراتع در این حوزه بتوان کمک کرد . در حال حاضر درختان آستین در معرض صدماتی جدی همچون کهنسالی ، هجوم حشرات و آفت ها شده اند که مدیریت دراین گونه خاص و احیاء آن ها میتواند نجات بخش این درختان و در پی آن محیط زیست منطقه باشد .
در پایان ، تام براندیس از واحد تحقیقاتی FIA واقع در این ایالت که در پژوهش های فوق مشارکت داشت، گفت : نظارت بر آینده این مراتع در طول زمان بسیار حیاتی است و باید برای حفظ و گسترش درختان در فضاهای شهری برنامه ریزی بلند مدتی صورت گیرد تا ساکنین این مناطق بتوانند از هوایی سالم چه در زمان حال و چه در آینده بهره مند باشند .
منبع :UPI
ترجمه: فاطمه کردی
No tags for this post.