به دنبال توسعه محتوی در کشور هستیم
ابوالحسن فیروزآبادی روز دوشنبه در حاشیه دومین همایش فضای مجازی پاک در جمع خبرنگاران گفت: نگاه ما در حوزه پیام رسان ها نگاه فرهنگی است. استفاده از پیام رسان های خارجی و دریافت سرویس از آنها در شان ما نیست و این روند باید تغییر کند.
وی اظهار کرد: این کار را با اتخاذ سیاست های حمایتی و مقررات گذاری مناسب به پیش می بریم تا بخش خصوصی حضوری فعال تر و جدی تر در این زمینه داشته باشند.
ما به دنبال افزایش محتوی در کشور هستیم
وی با اشاره به این که ما به دنبال افزایش محتوی در کشور هستیم، اظهار کرد: اگر تولید محتوی داشته باشیم، به اینترنت سالم هم در کشور دست خواهیم یافت.
دبیر شورای عالی فضای مجازی تاکید کرد که هر چه تولید محتوی در کشور بیشتر باشد، اینترنت ما هم سالم تر خواهد بود.
وی به ورود جدی شورای عالی فضای مجازی به مقوله تولید محتوی اشاره کرد و گفت: پبشنهادهایی در حوزه خط و زبان فارسی در شورای عالی فضای مجازی ارائه خواهد شد که امیدواریم در سال آینده تعداد جلسات این شورا نسبت به امسال افزایش یابد تا شاهد مصوبات خوبی باشیم.
فیروزآبادی همچنین بر اهمیت توجه جدی به سواد عمومی اینترنتی تاکید کرد و افزود: اگر سواد اینترنتی را در بین آحاد مردم توسعه دهیم، می توان شاهد تحقق اینترنت سالم با سرعت بیشتری بود.
شبکه ملی اطلاعات از مهمترین مصوبات شورای عالی فضای مجازی است
فیروزآبادی، شبکه ملی اطلاعات را مهمترین مصوبات شورای عالی فضای مجازی اعلام کرد و گفت: در حال حاضر به دنبال راه اندازی شبکه ملی اطلاعات هستیم.
وی، دسترسی آزاد به پهنای باند زیاد و ارائه سرویس با کیفیت مناسب را از جمله مزایای شبکه ملی اطلاعات دانست و افزود: شبکه ملی اطلاعات باید شیکه ای امن باشد و ما به دنبال پیاده سازی این موضوع منحصر به فرد در کشور هستیم.
دبیر شورای عالی فضای مجازی تاکید کرد: اجرای این کار به عزم ملی نیاز دارد و تمام ذینفعان و متخصصان باید به صورت فعالانه در راه اندازی آن حضور داشته باشند.
وی در پاسخ به پرسشی درباره فیلترینگ گفت: در شورای عالی فضای مجازی در مورد فیلترینگ، هیچ بحثی نشده است.
دومین همایش فضای مجازی امروز (دوشنبه) با حضور محمود واعظی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، ابوالحسن فیروزآبادی و جمعی از مسئولان و صاحب نظران در سالن همایش های دانشگاه شهید بهشتی برگزار شد.